Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Kimi

PetraK – my jsme jeli sázet brambory k dědovi na záhumenek vždycky hned po prvomájovém průvodu, dřív ne. I když tady jsme skoro v horách, u Vás ve středozemí to může být rozdíl.

Lichořeřišnice už v truhlíku mám. Jsou krásné, mám je ráda, akorát je vždycky okupují mravenci – chovají si na nich mšice. Takže truhlík silně obohacuji nemletou skořicí. Zaseju ještě afrikány a lobelku, zakoupím sazeničky verbeny a šruchy.

Jela jsem dnes do sousedního města zkusit prodat v bazaru mopovysavač – elektrospotřebiče neberou. Hezké počasí mě vylákalo na projížďku, tak jsem vyjela ještě nad sousední vesnici a šli jsme, jak jsme chodívaly s mamkou a s Korou, po polní, ne hliněné, ale po pěkné asfaltové. Když bude počasí, asi tyhle vycházky obnovím. Golimu sice stačí kousek po městě, ale já potřebuju chodit víc do přírody.
    Teda trochu mě vyděsila zpráva, která na mě vykoukla z Deníku – v Orlických horách by se měli objevit vlci, prý dokonce až u Zemské brány.