Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
PetraK-tak přestěhovaný-jsem přemejšlela kdo,co,kam
jestli myslíš obchod,tak tam je ta rekonstrukce a ode dneška jsou tam kolegové,
my byly u obchodu v sobotu-jsme tam parkovaly cestou do zveráčku,a pak jsem šla kolem ze psama v rámci dopo vycházky-at jsme chvilku jinde než v dědině-polích
a bylo tam bilion řemeslníků,
oni už tam byly teda i v pátek-včer
+nám odpo malovaly zázemí
masáž má být odpo-a furt-teda nic divnýho u mě!
furt nejsu rozhodlá která-bud kraniosakrální za 700kč
nebo za 500záda
na kranio jsem chodila pravidelně,před šesti letma-tam je to,že by to mělo trochu srovnat i psychiku….
u normální mám pocit,že mě šáhne na tu bederní a jednu jí vyšiju:-))))
bolí to jak čert-tak se uvidí….
denska mě víc než jindy s.re,že mám malý psy….když se člověk musí zohybat,je to fakt špica,s těma zádama…..
jako,šla jsem ráno ven ze psama-Dafi,že nejdemza to,že jdou psi rodičů,přestože máti říkala,že s něma pak půjdou-no,ale psům to nevysvětlíš,že bych jim to naštěkala,jak říká můj tatka,
tak jsem z dovolením vzala psy rodičů a Žeryka-Dafču jsem nechala na dvoře,
šly jsme jen kousek,koesk do dědiny,kousek k zahradám-prostě venčící/čmuchací ,pséci se vyvenčily,počuchaly,spokojení,že teda juchůůů změna,dala jsem je dom-pak šly na hodinu a půl s rodiči do lesa
a že půjdu s Dfčou a Žerykem,tak k zahradám,a tam jsme kousek mezi pole,a pak jsem našla kousek slunýho suchýho místa a s Žerykem jsme dělaly kroky,otočky,couvání,obíhačky,s Dafčou stůj a mezi,a s oběma trošku hraní-horor se zhýbnout pro hračku….,a to bylo všecko chvilku,Žeryk si pro odměnu stoupal na zadní-to jsem ho naučila,at se nezohybám,Žeryk je delší,tak,když si stoupne na zadní,tak se nemusím zohnout,nebo ne moc,u Dafi to jaksi nefunguje,ta je pidižvík,ta by pro dměnu musela lézt na štafle….
no nic,tak jsme pocapkaly,pohrály si,psy,se mezi cvičením vyhřívaly a šly jsme dom,pěkně pomalu-krůček za krůčkem-božííínku,já ktrá velmi nerada chodím pomalu…..
no nic,na terase slunko,tak jsem je učísla,Žerykovi přistřihla hlavičku,při sundání ze stolečku se mě pokusil rafnout-ten pes je ne-po-le-pši-tel-nej!!!!!!
doma utřít prach,vyprat,
-no zkusím trochu cvičit…
Černejčaj-no,s těma výletama a tak-no u mě je to tím,že mám málo volnejch víkendů-sice volno v týdnu-ale to zas není Martin,že…
takže,když máme oba volno,tak mám pocit,že si to muséme nějak užíít-a nelpím na velkým výletě-daleko-xxxkm,ani dalekým celodenním výletě
a o to mě to víc sere-že mě stačí kousek od domu,že nechci jezdit daleko,a být celej den fuč,a hodně toho ujít,zažít-a ani to málo nejde….
jinak,když jsem byla bez práce,tak mě hrabalo,že su furt doma,takže jsem ráda občas vypadla,
no,holt lidi typu kamarádka knihovnice,která je nejspokojenější doma-tak ti to mají jednodušší v tomhle-těm stačí,že je volno a jsou doma
kamarádka by každý volno chtěla jen xxxkrát delší-Vánoce,Velikonoce a tak,říká,že je jí nejlíp doma,že tam je nejradši….