Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Fčéra nemělo pršet vůbec jako, tak proto pršelo JEN NAD NAŠÍM DOMEČKEM?? jako že fakt? 😀 mrak seděl přímo nad námi a nehejbal se. fšivák jeden.
Mám hlad, asi sežeru sešívačku 😀
Prstík se začal hojit, jsem ráda, že jsem se nenechala přemluvit k tomu sestehovávání, jak navrhoval Brtnik. Asi to na šití bylo, ale představa, že k tomu co mám mi ještě budou propichovat tělo jehlou…..nenenenene. Srostla jsem si sama 😀
černej čaj
zkusila bych smíchat sodu a kys. citronovou, napatlat to a zalít octem, nelekej se reakce, hodně to pění.
životopis pošli. Zkontrolovat můžu, jen nevím, jakou formu dneska vyžadují.
charlie blil vcera, muz is myslel ze sezral tablety chemicky do zachodu
no fuj, to je výborný na nervy, takovýhle situace. Aspoň, že teda to nakonec nebyla ta chemie.blb je to, ten Karlík. Tohle je fajn věcička proti takovejm kradákům:
ja nevim, co presne je louh
hrozná kyselina, nebezpečná, bublá to, dělá to gejzíry, a umí to sežrat člověka.
Maya
ty jo, ten pásek vypadá pěkně, šupnu ho do odkazů
Fifi
Zajimavy, ze Taliprtku zmena casu v bobulich rozhodila – jakym smerem?
že zas byla jako debil 😀
sem myslela, že jsme se bavčili o tom, že když už jsem to zapomněla dát, že ať jí to prdnu rovnou ráno. každopádně to je fučík, psala jsem to jen pro informaci, že i takováhle věc může hrát svou roli. Teď to dávám večer a je to poznat, je uvolněnější, spokojenější, klidnější. Musím dát vědět Fatie, ona to dávala feňuli taky a nezdálo se jí, že by se něco dělo, tak aby vyzkoušela mou variantu večerního podávání, kdy si tělo,podle mě nějak líp věci bere.
Mne se vcera povedlo se pichnout vidlickou do koutku?!
tak todle naprosto nesnáším! Nechápu, jak to občas člověk dokáže – stává se mi to taky a je to pěknej vopruz.
My ešče přežuto nemáme, Brtnik byl na střeše.
cvachta jeste ted
ano, čvachtá. I teď ráno. hodila jsem málem tlamu cestou k autu.
Mirka
huž ste přestěhovaný? 🙂
a masáž dobrý?
tak máti si mysl
mno, máti právě moc nemyslí! To klidně z toho mít může, jak píšou holky. taky se přikláním k dietce, co píše Fifi – bramborky či babátky s mrkví a masíčkem, rozmixovat a podávat, aby se žaludek nemusel namáhat. Naši čokle se po tom můžou umlátit.
Kimi
tjo, pěkně jste se prošli s Goliáškem. A zážitečky měli. Já nám taky budu muset vymyslet nějakej prográmek. Aby to měli čoklidové taky nějaký jiný, než obecně.
Supr, že Goli už je v pohodě, dědoušek prasátko! Taky musím hlídat Rumíčka, protože ač to dřív nedělal, tak teď jak má doma dvě baby, tak je za hroznýho úhyla.