Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
Fifi-tučný Dafině nikdy nedávám-dostává vepřový,hovězí,kuřecí dlouho ne a v ničem-ani jako pamlsky,včera dostala k večeři kousek banánu-a dobrý,
v sobotu měla mrkev,kousíček masa a rýži
k těm zádům-strašně mě bolí bederní páteř-jako moc
masérka,že se domluvíme u ní
tak uvidím,
já mám taky problém s tím,že su úplně blbá,a to jako hodně su blbá-su tak blbá,že kdyby mi tohle někdo řekl,tak se mu to snažím vymluvit-ale sama sobě si to nevymluvím,tak su švihlá
o co jde??
mám takovou úchylku,když mám volno,že bych si to měla nějak užít/vyplnit-takže bud se jede do BK-kde líécu s čoklem,uklidím tatkovi,vidím se s kamarádkama+občas obchody
nebo-když su doma tak snaha o A-větší vycházky-aspon nějakej okruh,at to není kousek sem tam,+knihovna,město,k tomu úklid….
no a ted jak jsem měla ten juchů volnej víkend-kdy jsem nebyla v BK,tak jsem zase nečekaně,že?:-)
podlehla pocitu,že huráááá-volnej víkend musím si to užít-takže nejlépe výletíček-což vzhledem k počasí-v přírodě fakt mega bláto,se ukázalo jako kravina,ale hlavně,co jsem hned v sobotu ráno zjistila,po vycházce ze všema 4 psama-jako pak stejně do vewčera pršelo,dopo jsme spáchaly ty nákupy-já zjistila,že mě tááák bolí záda+kyčle-že by to nebylo ani na výletíček,ani na výstavu,nic…..
k večeru jsem sice spáchala ddelší vycházku,ale bylo to takový-jak říkají sportovci-na krev
neděli jsem pak do večera víceméně proležela,večer jsem teda poklidila,
sklidila prádlo,-ale prostě jsem k tomu všemu měla celej víkend depku-že,když už hurá volno,o víkendu-tak si to neužiju,protože mě něco bolí….
tím chci říct,že bych ráda kdyby mě někdo-nevím kdo,že bych jako já sama???ale nevím jak??
vymazal s palice programa-hurá máme volnej víkend-a su doma ne v BK
kolikrát mám jedinej volnej víkend za měsíc,
takže prostě tohle vzácnost-a nic nemůžu….ggggrrrrrrr fakt radost
ještě bych dodala,že má závislost na vycházkách není ani tak kvůli psům,
ale prostě proto,že musím aspon 2 krát denně vypadnout ven-na vzduch,
že i kdybych měla někoho kdo by mi ty psy venčil,
nebo,když se stane,že jsem dojela z práce,a Martin-před chvíli jsem přišel ze psama,nemusíš s něma,tak jsem stejně na chvilku šla
nemám ráda být zavřená doma,musím aspon chvilku vypadnout,a holt není počasí ještě na sezení na terase….
takže si to potřebuju přenastavit v hlavě tak-že-nevadí,tak se holt budu válet,nemusím furt někde lítat,
jenže to mě nejde,-mám nastavení-volno se musí využít
ne proválet s knížkou…teda to taky……,
no prostě-oči by šly,šly někam*kamkoliv-třeba i na výstavu něčeho-a nešlo to….
prostě moje staré známé-na rozdíl od hodně lidí-co nemají čas,
tak já bych ten čas občas měla-ale to je taky všecko……