Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

být pes/fana vlastně-tak se nechám utratit….
    su otrávená jak malajske šíp
    hurááá volnej víken v měsíci-druhej-první byl v BK
    mohla bych si užívat-a a zatím si užívám pocitu,že mi upadne bederní páteř-děs běs….
    v sobotu jsem vyprala 2 pračky,od šesti vzhůru,ze psama odbelhla vycházku po dědině-za zahrady,a ke cvičáku-ze všema 4 psama,na volno jen Žeryk,Max z Betty nadšení,že mají změnu a jdou po dědině,
    pak jsme jely na nákupy,vyprdla bych se na to,ale Martin ovládá umění 3 věcí-něco vždy zapomene a řekne mi,že si to mám koupit sama,nebo-větu-nevím-kde to mají,
    nebo zapomene seznam…
    tak jsem jela s ním,at to mám pojištěný-takže zverimex-jídlo venkovním ptáčkům-vykoupily jsme všechny balíčky v regálu,jídlo andulkám,Žerykovi
    pak drogarka,pak Vyškov-já si tam skočila do sekáče-v Bučovicích není,koupila jsem si šaty-kr.reukáv,výstřih do V,černý proužek pod prsama,a pak zavinovací sukně-černý s kytičkama a štěrchátko látkový oslíka-hlavička +hadrový do ruky-Dafině,-šaty jsem chtěla na léto na doma
    na slušno nosím kratasy pod kolena 2 sukně z decathlonu-ty kratasosukně,
    no,ale doma naznaly,že na doma,je to škoda-je fakt,že jsou takový pěkný,takže -budu zase shánět šaty na doma….-něco jako z delší tričko něco….neprůhledný….
    do včera jsem ležela,večer šla ze psama-k rybníčku,podél ohrad a dom-takže 2 vycházky za den byly,přes den pršelo,večer jsem si chtěla zacvičit,ale záda,že neee,
    tak jsem si zapla masážní polštářek -záda pak taky že néé-takže celou noc mi k zádům bbolo levý prso a poblila mě Dafina,ktrá chodí k bráně u slepic,číhat,jestli pod branou nepropadne nějakj hnus….
    ráno jsem se vyštrachala-dopo jsme sjely do města,já se prošla kousek ze psama,Martin zašel do bankomatu,s Žerykem jsem to vzala přes dědinu,takže auto zůstalo v pucu,Dafi bude mít hladovku*což je super-Martin furt hučí-psi mají hlad a chodí za mnou……
    a mě ke všemu bolí koleno…..
    takže budu dělat hají a nevím co si zítra vybrat za masáž????
    Maya-ten pásek vypadá dobře-dostz to urychlí vyslíkání na záchodě,a taky to nedělá hrb na břiše,se mi líbí
    Černejčaj-užilas sis 2 hezký dny-to ti přeju :-))
    jdu si dočíst tvý článečky z Řípu
    jo-v práci mám párečky s nivou-tak můžeš zkusit-když ti chutná niva:-)

Kimi-a tak jste si výleteček užily,hlavně,že jste ho měly bez deště,
    Goli-až přijdeš na tajemství jeho blinkání,tak můžeš řešit blinkání Dafči….
    bože-už ju stopuju jak Vinnetou abych zjistila,kde co komu žere-kurna-jáááá užžž víím!!!!Ted mi to došlo!!!
    máti,má pod kádí s vodou lavor,co tam mána vodu,a ona z toho ppije….takže by z toho???beztak….