Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
tak zvěř vyvenčena ve 12hodin před odchodem do úráce-ccíl-zastávka a dom-zastávka je od nás 3 minuty,ale je to dál-v úvozovkách dál:D než jen před vrata-takže hurááááŽeryk hodil bobek,
odpo s něma Martin obešel náměstíčko-5 minut,a já po příjezdu z práce v lijáku zase před vrata-pustit je na dvůr-tak smolíček pacholíček,
v práci xxx milion dotazů-kde máme zboží a co se to dděje???
ne to nevadí,že máme na bilbordech napsaný,že je od šesti večer týden zavřený-v obchodě to je napsaný a před obchodem…
odpovědi lidí-copak jááá si čtu nějakej plakát?
no nečteš,nevíš..a dorazila nás hláška zákaznice-vztekle-plakáty nečtu-a jak to mám asi vědět??
no tvl-tak to nijak…
přijely nám pomoct z jiných prodejen,takže nás 4 pustily dom,ostatní tam zůstaly-hodil mě dom tatínek kolegyně-tak jsem byla ráda,bolely mě nožičky,zádička-nachozenejch x kilometrů-polisovanejch mipion krabic,sklizenýho milion zboží…..
na pondělí mám objednanou masáž-a v pondělí se rozhodnu kterou chci,jestli kraniosakrální,nebo normální….rozdíl mimo jiné i v ceně
-a misky-myju psům i kočkám+od vody taky,
se nám tam usazuje ten hnědej povlak,venku zelenej
umývám večer,protože je to mastný od masa,a musím jim to odlovit-psům,umýt rychle fousy,pak misky,
když se nechcu drbat z miskama-ráno,tak to narvu do hlavolamů-granule,pamlsky
rodiče umývají jen od masa-konzerv,
ale pak je to takový matný ty další misky-takže u nás i hodně zvířecího nádobí..