Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
Mirka D.
co ruka?
už lepší, už srůstám právě, už to nepraská a nekrvácí, tak to zvládnu asi bez šití. Brtnik tvrdil, že by to nějakej steh asi sneslo, když to viděl. Já jsem tvrdila, že kurzy šití nesnáším a k dochtoru nejdu. Zatím to zvládám i tak. je teda spousta činností, kde to moc nejde a je to blbý, ale dá se. A kdyžtak jednoruč – jako včera na zahradě. Dělala jsem na záhonu, páč bylo jasný, že zase bude lejt, tak aspoň něco abych udělala. S jednou rukou na prt, ale něco přeci jen.
-a že po 12 hodinách bez venčení
my před dovčou jeden den přijeli z práce pozdě, já z toho nervní, že aby honem, honem, šli ohaříci čůrat a………. a…………..???? JAKO KULOVÝ TAK LEDA?? Bylo krásně, mohli si vyběhnout a vypustit se a místo toho, zaběhli zase zpátky do baráku, kde další jakou dobu tajtrdlíkovali kolem nás, než jsem je pak už fakt natvrdo vypakovala z baráku a musela zavřít dveře, aby šli čůrat 😀 . Všichni vč. inkontinentní důchodkyně 😀 . žádný zkřížený tlapky, nic takovýho.