Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

tak včera vycháza kousek mezi pole,hledání aportků -takže se pejsci unavily čmucháním+se teda i proběhly,doma cvičení na záda,oběd vyrobit,uklidit
    a pěšky v dešti do práce v daždovém oblečku po cestě pozorovat daždovky-takže neptomokavý obleček-obří větrovka+gatě z DECATHLONU,v práci kasa+kartonování,a v v šest večer mě pustily dom-takže mám o 3 hodky mín,
    tak jsem ještě večer venčila pséky,naložila se do vany,mrkla na Vyprávěj
    Martin udělal oběd na dnes-žampiony,krůtí maso,uvařil psům maso-tak já jen vyrobím rýži,zacvičím si
    pséky jsem ráno venčila bv největším lijáku-mělo to být venčení-vyčurat-vykadit a dom-Dafi za minutu hotová-Žeryk se jednou vyčural-a že po 12 hodinách bez venčení nepotřebuje ani víckrát čurat,kadit taky ne….mě z něj fakt mrskne…
    na snídani dostaly granule do 3 hlavolamů-at si unaví hlavu
    a ted prší mín,takže….bych mohla zase venčit…
    no nic,čeká mě hoooodně,ale hooodně dlouhá směna,protože přestavba-tak si zacvičím na záda,a šmitec…
    Černejčaj-krásný fotky!ty kačenz jsou fakt jak kdyby se hádaly,to má Maya pravdu
    PetraK-přes telefon nic neplatím,nemám aplikace,nic,mám tlačítkovou nokii
    kterou pužívám jen budík/smsky,volání a vleze se mi tam jen 9 fotek-a ty jsou malý a divný…..
    co ruka?
    máti si včera na blátě rozrazila koleno,,,,tady když naprší tak u slepic je to o hubu-trošku skopečka a fest bláto,na dvoře je to jak na bahením ringu na zápasy…