Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

sem tady už jednou byla, napsala a………..zavřela, takže vymazala 😀 , tak znovu:

Brýtro upršený pracovní vinšuje Tacosesnažilasiodříznoutprst.
    Úspěšně srůstám. Už mi to nepraská a nekrvácí. Snažím se to mít co nejvíc rovně, aby to nepraskalo, což je vyloženě lahůdková žáležitost – třeba při oblíkání a zapínání knoflíkůch. Ale můžu se místo toho pohodlně dloubat v nose třeba 😀 .

Už ste podle kartiček zabloudili?
    jako nápad to marnej nejni, ale přiznám se, že na to jsem kartičky nepotřebovala, ráda bloudím a tak jsem si tohle po starým městě a v centru organizovala ráda sama. Je to fajn. Člověk pak vnímá město jako cizinec. A děti tohle bavit třeba může, bejt řízenej kartičkama.

Dennyky
    Miláček to je, bude mi chybět. Za týden už frčí

se budu vopakovat-todle by mě zabilo. Ať se mu v novým doma dobře žije, broučkovi lednímu, otomilýmu.

ad šmejdi, ještěže mám na účtu houno
    tak ono i o houno je někdy blbý přijít.

Maya
    hele a to ucho při výstavách nevadí?

ty kachny jsou jak kdyz se hadaj, super 😀 😀

jo výborná fotos!

černej čaj
    protoze jeho neochota chodit ven kdyz sme venku dyl muze pramenit z blbych kloubu, ale necham rentgenovat 10 lety psa mi prijde jako zbytecnost, kdyz ani tu zatez nema… ale pokud slo o vylety tak hezky slapal, netahl se.

to mi přijde- pokud jste byli na výletě a šlapal hezky, spíš jako obava, aby z domova nebyl odejit, když se od něj nechce vzdalovat a jinak funguje dobře.

Fifi
    Calming info – hele neměla jsem to měnit na to ranní podávání, člověče. To s ní udělalo podivnej veletoč, jak jsem to vrátila na večer, tak dobrý. Ono myslím prostě, pokud je to podáváno s obecným požadavkem na zklidnění, je opravdu lepší to dávat večer, kdy si tělo může v klidu to všechno vysosat.

Petrs01
    Ale… jak by ti jako mohli vybrat účet???

oni si Tě k tomu prostě dovedou, protože si vymyslí cestičku, jak je nutný udělat tohle a támhleto.

To Ti může a nemusí hned sepnout, a nesepne to hned každýmu, o to víc právě, že tady to šméčeko nečekáš a je tam hezky schovaný a důvěřivý člověk to prostě neprokoukne. Proto to sem dávám, aby si to každý uvědomil a zapnul alarm. Když takhle zavolají staršímu člověku, který nevisí moc na netu, mají ho za chvíli. A nevíš, kdo ze zabukistů to takhle má. Takže to radši stokrát napsat, než pak aby měl někdo průser.

Mirka D.
    Jéé vlaštofka už? Taky si takhle s ptáčkama povídám. Když jsem šla od pana Homeopata, kecaly jsme s kavkou. Seděla na odpaďáku, nebála se, tak jsme daly řeč, bylo to ftipný 😀

s myčkou souhlasím – mám jí prvně a jsem ráda, že ji mám, jak u nás bylo návštěvno te´d, tak to vůbec byla paráda, ale i normoš se to hodí. Jsme sice dva, ale když člověk vaří, vyskládá to tam a má vystaráno.

Kimi – mocinky moc gratuluju k dobrý neurolog zprávám. A doufám, že už čas trošilinku dovolil, aby maminky narozeniny, byly – jak to napsat, aby to nevyznělo blbě – …o něco míň bolavý.

a jdu zas makat přátelé. Napsanýho do článků nemám vůbec nic 🙁