Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Petrs01

Neveřejné tarify existují. Oficiálního zástupce bych se zeptala na věci, které neví – předně od jakého je operátora – má šanci 1:2, což se dá snadno ztížit tím, že jsem-li u VF, zeptám se „takže vy jste od OuTů?“ a obráceně. Řekne-li kravinu, mám jasno.

Ale… jak by ti jako mohli vybrat účet??? Jo, pokud jim laskavě sdělíš své přístupy na nějakou tu telefonní samoobsluhu, tak ti zablokují telefon a tím značně znepříjemní život. Ale do banky se fakt nedostanou. Pokud teda nejsi úplný trotl, co si nainstaluje jejich skvělou aplikaci (na to je super otázka „a to funguje i na nokii?“ 😀 ), nebo jim rovnou nesdělí přihlašovací údaje do banky či tak něco (ale ani ty jim nestačí, protože každej prd se potvrzuje SMSkou nebo aplikací, takže musíš mít ten mozek vymatlanej hodně).

Co je blbý je, že pamatuju dobu, kdy skutečně námezdní volači modrého operátora obvolávali lidi, že jim vyladí tarif… když jim řeknou svoje přístupy. Tak jsem ho poslala do tmy, obratem napsala operátorovi že podvod… a ten mi sdělil že to fakt není podfuk, že takhle fungují? Na dotaz zda si opravdu myslí, že je v pořádku říkat neznámému člověku po telefonu své přihlašovací údaje kamkoliv už neodpověděli. Obratem jsem změnila nikoliv tarif, ale operátora.