Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
tak jedna pozitivní zpráva ze včera-nad vratama ve vjezdu na takovým železným cosi-trám to není-ale drží to zed-nebo to vede odkudsi kamsi-tak na tom železným seděla první VLAŠTOVKA !!!!!
takže jsem ju nadšeně uvítala něžným hlasem-jak když mluvím na andulky
akorát,jestli nebude mít hlad???
no dnes-má nálada pod bodem mrazu….
jako jedn z mála dní v tmto měsíci celý den hezky a teplo-a já se zmůžu na ranní vycházku,pak krom domácnosti-ale žádný velý akce-řízek jsem si vzala s rohlíkem,abych nemusela dělat brambory-abych nemusela nic vařit a následně umývat,Martin měl br.salát od pondělka,na dotaz-proč jsem si nedala hranolky jsem řekla-protože by byla panvička,+smažený+bych musela ty hranolky vyrobit,nebo na plechu-to je fuk-prostě chodit něco hlídat,
stačí,normoš nádobí od snídaně,a z večera/noci,
pak už jen normálně uklidit a ležet a poslouchat audio pohádky,podcásty-Šárku Ševčíkovou poslouchám o psech,taky dobrá
no,večer sklidit prádlo,sprdnout před máti,že mě Dafi nechce podat kramlík-Dfi se nechtělo ho podat,mě bolí celej člověk-takže su protivná-a máti-tak se zohni a podej si ho-ten kramlík
a smích-hahahaha
já-mám ve zdi záda….
a ona-tak co nějaký cviky?
ježíííííšiiii-jo tak jsem pár týdnů necvičila-ale tak pár,ale ějaký protahovačky,prohejbnutí i tak ždibec byly-5 minut…
ale prostě si furt myslím-ale to je prostě vlastně furt dokola,že?
no nic
šla,jsem kousek ze psama za zahradu-s Žerykem pár otoček,couvačky a kroky,pohrát si s Dafi a takto rozhejbaná jsem si dala půl hodky cvičení-a jo,je mě ždibec líp….
Černjčaj-jééé tvá mamka by mohla slavit s mým tatkem:-)
jinak-nezažilas Dafinu do roku-co se týká hysterky:-)
a jinak-počasí dnes na výlet/vycházku luxus
sobotu jsem od tebe přečetla-bílou sněžnou sobotu,
jedna část z Řípu přečtená-vidíš kurna-tam si měla myšlenku co mě zaujala,nechci ji zapomenout at se tě na to můžu zeptat až tě uvidím…
v noci přečtu druhou část-se těším
máta je krásně vonavá kytí roste našim na zahradě
Kimi-tak to jsou fajn dobrý zprávičky-co zprávičky-zprávy!ohledně zdraví
a jinak koukám-zahradničíš-já obduvuju lidi co dělají na zahradách a ještě je to tda baví-v BK nás to nebavolo nikoho a fingovaly jsme všichni 4-dvorek a pidipředzahrádka se záhonky
tady fungují rodiče-nás z Martinem to nebaví
a hlavně,já už bych to vůůůbec nedávala,
ale tak mám zakytkovaný parapety-aspon :-)))