Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Kimi

Tak já mám pozitivní zprávu – byla jsem na kontrole na neurologii s neuropatií a s karpály. Říkám tomu, že chodím na elektrické křeslo, protože na nohy přilepí nějaké kontakty, pak do toho jde elproud, je to stejné, jako by člověka švihali proutkem. Totéž pro karpály. Za dva roky nedošlo ke zhoršení, i pan dochtor byl velmi spokojen. Dnes jsem taky začala s prací na vyvýšeném záhonu. Nejhorší je a ještě bude zlikvidovat pozůstatky keříku máty. Kořeny si zasíťovaly půlku záhonku a vyrašily oplégry, dostat je i s těmi kořeny ven byl boj, chci, aby zůstal jeden keřík, v létě si dávám listy do vody. Zasadila jsem dvě incarvilley, do truhlíku pak semena lichořeřišnice, počítám, že by mohla vyrazit až po zmrzlých Ještě mám připravenou lobelku a aksamitník, ale na venkovní setí mám taky ještě pár dnů. Dnes by měla maminka narozeniny (91), tak půjdu ke hrobu zapálit svíčku a taky vezmu domů zimní květník s umělým vřesem a připravím do něj nějaké živé kytky. Taky jsem skončila s krmením ptactva, teď jen musím odsunout ten stojan (ze spojených palet), vymést nepořádek a vyměnit krmítko za truhlíky.