Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

houby jarní únava-PENNY únava….:-(((
    včera ráno ze psama vyvházka ke knihovně,pak za zahradu,pohrát si,zablbnout z hračkama-Dafík aportíčkovala a dom,
    doma hodinu ne-ná-pad-ně hledat ztracený mobil,mezitím nádobí…úklid…at je to jako nenápadný-jelikož tatínka,ktereju nás byl od pátku tak by vytočilo,kdyby zjidtil,že potísící hledám mobil,
    pak si zablokovat kartu stravenkovou,která mi v sobotu definitivně přestala fungovat,
    pak úprkem s arvaným batohem do práce-rekord-20 mint..z hůlkama
    pak celý den kartonování,úkld,chystání dopaku,pár minut na kase,
    celej den na nohách,
    záda,nohy v háji-dojela jsem dom,vyvenčit/nakrmit/vana-kam jsem hodila oblečení/hrnek,tam jsem to nechala válet,
    šla jsem spát o půlnoci,vzhůru ve 4,v půl paté a definitivně v 6….
    snídaně,kafe,pak v 8 vycházka-zase ke knihovně-protože se mi nechrělo do mrazu,bláta a studené mokré trábvy,od knihovny k rybníčku,kousek podél ohrad,u rybníčku několikrát přivolání+stůj a chůze u levé pravé nohy,pak dědinou dom,za zahradou si pohrát s flísovým pidi pletencem a dom
    doma nakrmit z hlavolamů,pověsit povlečení,uklidt,mrknout na Vyprávěj…
    Dafi zakrytá spí v posteli,já dumám jestli mám jet do knihovny,nebo to nechat za týden,jetli si ostříhat ofinu….neno shánět holičku….
    od víkendu nás čeká přestavba,takže 2 náročný odpo,hlavně v pátek-bych si potřebovala odpočnout do zásoby,abych to mohla v pátek nějak vyndat….