Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

tak a Velikonoce budou fuč
    v pátek ranní-a protože su debil,tak jak su zblblá z toho kouře,nebo,čím su starší tak su blbější-jak by řekl tatka,tak.jsem měla mít mezisměnu-od devíti do půl šesté…
    no tak jsem nabídla vedoucí,že zajedu dom a půjdu na devět-protože,tím pádem budou mít kus odpolední o člověka mín-nechtěla,že se s tím už nemůže motat-s docházkou,tak jsem aktivně nabídla,že budu dýl-to taky nešlo:-((
    no dost mě to vůči odpolední mrzelo,ale tak co už…
    napekla jsem,pak kasa 2-každou volnou vteřinu jsem letěla vybalovat,
    lidí bylo mín než ve čtvrtek,ale zase nákupy velký,ale i tak,jsme myslely,že jich bude mín,když je svátek,a někteří si myslely,že bude zavřeno…
    no tak nic,někteří byly i 3krát-prostě nákupy-Bučovických koníček-nejvíc lidí v poledne+ráno…..chjo….
    po ranní,kdy přijel tatka,a po obědě a ležingu jsme šly k večeru ze psama i s Martinem-ooo zázrak-ve všední den se mnou vůbec nechodí,ze psama,jde,když su v práci,jinak vůbec,tak jsme šly ke křížku,kousek,dolů,a zpět-celkem kosa byla
    v sobotu mezisměna-zase dost lidí
    jo v ten pátek,když jsem ochcázela,tak měly vybalený a jen provážely a vše stihly,tak jsem se po celým dopo,jak jsem jim to zku…
    mohla přestat deptat-i tak jsem se všem xxkrát omluvila….su pako….
    takže v sobotu jsem v mírným dešti šla chvilku ze psama,jen abych zjistila,jestli jede bus,protože v půl druhé v noci,když jsem pouštěla psy bylo dost nasněžený-já nemohla spát ze zádama,tak jsem si v půl druhé četla a k ránu jsem měla takovou noční můru,že jsem se sama vzbudila tím,jak jsem řvala ze spaní pomoc,pomoc,pomoc….no pěkný sny mám….
    takže ta mezisměna,zase dost lidí,mezi kasou jsem i vybalovala,záda mě málem upadly,jak jsem se honila v pátek,
    k večeru mě dovezl Martin dom,já šla vyvenčit psy -ani né tak kvůli psm-ale abych měla aspon ždibec přetržku mezi kraválem v práci a kraválem doma-doma tv…..
    večer teda ještě rychle uklidit,vyprat,sklidit prádlo
    a huráááááááá volnááá neděle juchůůůůů
    takže ráno vyvenčit rychle pséky,a jely jsme do Ždánskýho lesa,ale jeli jsme jaksi navrch,takže skoro všechno z kopce do kopce-takže jsme daly kus po sfaltové cestě,pak jsme kousek popůejely a kousíček v lese-zase moře bláta +kopce,což jsem z bolavými zády odmítla jít,jsem byla ráda,že lezu,
    tak jsme dojely do Slavkova,obešly jsme okruh po městě,takže psy trochu cilizace a dom…bylo to takové nic moc…
    my se rafly kvůli čemusi,psy se sice proběhly a měly změnu,ale na to,aby se tam Žerykovi víc líbilo tam bylo hooodně málo čmuchání-jako jet s ním někam,kde po cestě je mu blbě,a nemá si co čmuchat za novinky,protože tam moc nikdo nechodí,nedá se tam plavat ,že není léto…..-no jak si nepobíhá s klckem,neválí sudy,a nečmuchá si sem a tam-tak ic moc…
    ještě,že pro Dafču tam bylo pár pařezů:D,a ve městě si počmuchal Žeryk novinky:D
    no dopo ještě vyprat záclony….a mohly jsme se do večera válet….
    přes den byly přehánky,ale k včeru jsem vyčíhla mezeru na vycházku po dědině směr knihovna,rybníček-tam jsme pár minut cvičily a dom,
    už jsem byla k večeru celá nervní-mě z těch 2 tv vždycky dost hrabe….:-(((
    tatka,když je tu tak už vůůůůbec nechodí na vycházky,ani nepomáhá s ničím rodičovi…tak je to takový blbý,si pak stěžuje,že je mu těžko,protože se nejde projít nic,a v BK JE ZVYKLEJ CHODIT DENNĚ DO OBCHODU,tady už jen sedí/leží,takže pak je mu těžko,sem ho ukecávala at jde aspon ke knihovně a zpět-bez psů,beze mě….a nic..:-(
    no včera se šlo večer sedět k rodičům,kde Martin nachystal bramboráky a lívanečky z jablek,jogurtu,rodiče chlebíčky,brambůrky,víno….
    takže se sedělo,jedlo a čučelo na retro písničky a pak na DĚDICTVÍ Z BOLKEM POLÍVKEM,k obědu,zelí,knedle,maso-takový velikonoční obžerství
    a dnes-dnes-juchů výleteček
    ráno jsem vyštvala tatky vyvenčit psy-jenak,aby se fakrt už trošililinku pohl,jednak,vždy,když nevím,kam se jede tak,tak předtím venčím,a v dědině ráno nebylo bezpečno….
    takže po vyvenčení a navrstvení-tatkas Martinem-bude teplo,se nenavlíkej,bude 16 stupnů,ne neber si dvě bundy,bude teplo…hahahahahahaha-CHŘIBY A TEPLO?????
    NO KROMĚ LÉTA….
    takže elastáčky,šustáčky,termotriko,mikina klimatexová,flísová mikina,sftwellová vesta a podzimní bunda a jely jsme
    původně jsme jely k MOTORESTU SAMOTA,že přjdem most nad silnicí a půjdem lesem k obrázku, jenže u motorestu jsme přejely,tak jsme jely už na Buchlov
    tam jsme zaparkovaly a v kose 5 stupních,a zamračeným počasí jsme šly ke kaplisv. Barbory-pejsci spokojeně běhaly,čmuchaly,Dafík pařezovala,takže spokojenost,u hradu-mimochodem hodně lidí,jsme šly kousíček naučné cesty kde jsme udělaly fotky s dřevěnýma jelenama-těch se hrozně bál Žeryk-štěkal na ně,
    a Dafině se zase smál turista,že se jí nechtělo lézt po dlažbě k bráněhradu-na nádvoří jsme nebyly,jednak se tam platí,a na Martina tam bylo hooodně lidí,což on strašně nerad,
    no já turistovi říkala,že Dafina nesnáší kopce-šla na 5metrovým vodítku na konci vodítk,a on-ale ona jde hooodně pomalu
    a já-ona je hoodně nesnáší….:-))
    no,ale jinak si běhala,pohoda
    fotky nic moc-ale po cestě od kapičky na louce byl šutr s jakýmsi znakem na jedné straně a z nápisem na duhé straně-to vůbec nešlo přečíst,jinak se i dost líbila úschovna pro psy-nevratná-ehm jinak normoš udírna na klobásky :D:D:D
    Martin si koupil větrník -a původně ho šel dát na hřbitůvek psí…naštěstí ho pak předělal….
    no jak jsme odjížděly tak slunko,oteplilo se,a lidí hooodně přibilo….
    tak Martin štastnej že jedem pryč….se z něj picnu…:D
    doma zase uklidit poblitý autíčko,učesta pséky,uklidit baráček,Martin udělal br.salát a kuřecí řízky,
    já si odpo pustila u sebe pohádku,kterou jsem prospala,psy byly odpo na zaradě,užily si tepla,slunka-zato doma chladno…bez topení to nejde,,,,
    večer jsem šla hvilku ze psama i s Betty teda mezi pole,vyvenčit,pár cviků z tance-včichni 3a Betty pahový čtverečk.
    a ted už všichni hajííí
    a zítra do práce…,
    ale dnešek se vydařil,no včera odpo už taky….