Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
předem zadem i bokem-VŠEM DĚKUJI ZA PŘÁNÍ!!!!!
čtu od včera tu knížku-Neštěkej na svého psa-a je božííí!!!
to si všichni!!!musíte koupit,přečíst,a šířit dál-fakt bomba-oooo jááá holka blbá neznalá,kdybych věděla to co vím ted,před 7lety s Žerykem,kde jsme mohli být????
no nic,bomba prostě
včera ranní,odpo vycházka ze psama,kousek ke křížku,kousek meui pole,aportíkování+obíhačky stromů,hledání hraček,
dnes ranní-ráno tradičně pečení-pečivo,pak trojka kasa,ze které byl výhled na parkoviště a vozíky,ano chvílema tam nebyly ŽÁDNÝ VOZÍKY,ZA TO PO ZEMI BORDEL+KRABICE,CO SI DO NICH HODÍ NÁKUP,A NECHAJÍ TO VÁLET U VOZÍKŮ….FAKT HOVADA,BUD AT SI TO VEZMOU DOM,NEBO NEBEROU….NIC NO…
fronty,fronty,projít se nikama nedalo-lahůdka-3lidi vedle sebe z vozíkama neuhne nikdo-vozíky te šikma,vozíky bez majitelů….
na záchd,a přestávky nás střídala kolegyně,já před půl třetí pádila pryč a doma jsem připálila maso psům,a nemůžu to za živýho boha vyvětrat…:-(((((
kráva su….
uklidila jsem,šla ze psama kousek za zahradu+pocvičit k bráně pár cviků z tanečních,pak že půjdu do knihovny,Dafi,že jít nechce,že bude doma,tak jsem vzala Maxe+Žeryka,a šly jsme do knihovny,Maxík s Žerykem tam spokojeně ležely,občas schlamstli pamlsek,pak spokojení dom,
doma se to snažíme vyvětrat-peklo,,,
smajlíky jsou hezký,jen mě asi nejdou…
HEZKÝ vELIKONOČKY,A ěšastnej novej rok….