Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Bylo včera tak, ale tak kráááááááááááááááááááááááááááááááááááásně, že se nám vůbec nechtělo s ohaříkama domů, takže zase pozdě, zase pozdě. Pak mám doma sakra něco udělat. Aspoň jsem trochu proběhla zahradu u uklidila . Dneska musím kuchtit, když zítra přijede návštěva

A KOMU ZAČÍNÁ DOVOLENÁ? NEVÍTE? JÁ JO, JÁ TO VIM A UŽ OD BOŽÍHO RÁNA. SEM SI ZPÍVALA, ŽE LALALALÁÁÁ DOVOLENÁ ZAČALAÁÁÁ. Jako ešče ne úplně, páč sem v práci, že jo, ešče, ale v podstatě, už jo, když dneska jsem tu naposled. A JUCHÉÉÉÉÉÉÉ!

čajdo??? Cos to objevila za úžasnost?? to je supr s těma smajlíkama – výborná seš, díkuju

je to fakt desna blbost 😀
    souhlasím👍👍👀😃

MIRKOOOOOO

Dodatečně šécko nej, nej, nej
    pugét
    🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
    dort
    🎂🎂🎂🎂🎂🎂

dárek jsem nenašla, tak přeju

hodný pejsky

🐶🐶

hodnýho Martina sem tam taky nenašla 😀

Dennyky
    Něco k Vlčí hoře…

tvl! tam máte taky žháře??
    U nás včera zase jezdili hasiči, tak jsem se obávala, jestli toho blba zase nepustili, ale tentokrát naštěstí nehořelo úplně, jedný paní ve vesnici bouchnul kotel, ale nic katastrofálního se nestalo. Naštěstí

Maya
    jak to funguje to eko praní?Nenašla jsem to tam, asi jsem slepá?

Fifi
    gratuluju ke srovnanýmu hrbu a držim palce Troldíkovi, aby prostě se nic nepřidalo.
    Jsem obhlizela merunku, co je nakvetly, je asi kaput. Co se nerozpuklo, mozna este sanci ma
    tady taky držím palce. U nás mrzne furt, dneska šest pod. sůseda Vlaďka před těma mrazama předváděla cvičení žižkovských žen s hadry – jak se snažila omotat meruňku bílou textilíí 😀 😀 byla ftipná 😀 a kupodivu se ozývalo jen sakrování ani jedna straka, ani jedna lehká žena, nic. Obdivovala jsem ji 😀

Taky si měla cvičení s hadry?

To se stalo jednou Esusovy, byla to Esusova, myslim?
    jo to sem byla já a měla jsem zahlcenou schránku, si bohužel to právě už nepamatuju 😀

Zlatka
    Jak kdyby mě fotila🤣🤣

😀 😀 mám vrozenej cit pro detail 😀