Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

tááák to jsem měla ale dnes akční den!:D
    jindy za celý týden ani živáčka nezahlédnu-lidi v práci nepočítám
    a dnes?
    dnes juchů velmi milá návštěva s vycházkou
    a ano můžete hádat 3 krát,kdo si přečetl,že dnes mám volno a dojel
    a a ……..dest bodů a výhra patří tomu kom došlo,že nikdo jiný než Čjda to nebyl!!!!!
    tak,ozvala,se,proběhla domluva-návrh/výlet/vycházka,pak jsme se usnesly na vycházce,než dojela tak jsem bleskurychle ošůrovala okna,dala pověsit pračku,zalít kvítka,nádobí,
    navlíkla jsem se do 40 vrstev-a jednu po cestě vyslíkla,a nosila se s ní Čjda,
    a navlíkla jsem psy-vichr teda furt-a cupitaly jsme směr lípa,pak kousíček lesem,pod velkým polem nad údolím k ceduli-kde tam co roste,
    pak zpět do lesa,větší okruh dolů,navrch,vylézt u obrízku sv.Huberta,a a nechat se vézt Dafinou-která vybrala nejkratší cestu k hájence,pak teda v šíleným vichru dolů a dom
    venku vichr chvilku nebyl nad údolím,a v lese to bylo fajn-né tak hrozný jak mezi polama,
    doma jsme poseděly,Čajda si aspon vyzkoušela polštářek,
    psy vyběhaní 2 vycházky za dopoledne nemívají:-)Žeryk tahal klacky,ětěkal u toho jak trhlej,+váůel sudy,Dafi si chvilku hledala pařezy,tak si to asi oba celkem užily….
    a já si pak ješě doma užila fajn návštěvu:-)))
    takže hezky naplněných 6 dní 😀
    Denny-ty jedeš kolem Bučovic??