Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
tak poslední den volna přede mnou….
včera teda mega vichr/zima-ráno jsem šla ze psama ke křížku a zpět a pak kousek mezi pole hned u úvozu-psy oblíklý,pořád jsem se snažila aby běhaly,aby jim nebyla kosa,-takže moje a Dafinino obíhání stromů,pár přinášení+se ještě vrátit ze zahrady pro zapomenutou hračku v úvozu-takže delší akční běhací vycházka za náma,dopo uklidit,
pak pěšky k MUDr.psychiatrovi-to už se mě vůůůbec nechtělo v tom vichru zimě někam lézt-ze psama to člověk může zkrátit,ale když musí z bodu A-B-tak to musí dojít…
léky doplatek 450kč-oči mě málem vypadly na zem,a ještě 2 lékárny-ani v jedné jim to nešlo přečíst,a v občance to nebylo,já utahaná,otrávená-aspon jsem si koupila sůl z konopí do koupele,když už nic jinýho….
pak k včeru za vichru kousek ze psama,pohrát si s něma a dom-doma vana,čtivo
taková psycho knížka-brrrr-vztahy v rodině naprd-na konci popisování umírání a smrti…bože co já tuo furt čtu taky….
dnes vycházka s Pavlou-opět šílená kosa-vichr,zima….
ráno jako vždycky z Dafi zvlášt-pohrát si s ní za zahradou,trošku pocvičit-taneční a přivolíání ze stůj,a poblbnout si s flaušáčkem,
pak dom a s Žerykem a s Pavlou-Žerykovi jsem narazila i kapucu od bundy-naštěstí mu v tom větru i docela držela-šly jsme lípa-hájenka-takže mezi polama fučák,no v lese by bylo líp,pak na cvičák,tam jsme daly pár běhacích koleček ,at Kito potrénuje na výstavu-Žeryk si poběhal u levé/pravé nohy a dom
-já na palici čelenku,kapucu s kožíškem,a kapucu od psí bundy,nákrčník-xicht mě skoro nebyl vidět,2 bundy,dvoje gatě…
no byla jsem ráda,když jsem dorazila dom,dala psům žrádlo,a hned jsem si dala vařit čaj+kafe
Denny-to je děs s tou rozhlednou a ještě,jestli je u vás takovej vichr,tak se to asi blbě hasí?
ale kotátka jsou velice moc božíííí:D
Černejčaj-no v BK jsem si to užila,v-i to vyšlo,že měly všichni čas,dobré to bylo
PetraK-masážní přístroj-no nevím,nevím,mám masážní polštář a prostě mi to nevyhovuje,skoro vůbec nepoužívám….
Žeryk taky pako-jsme domluvení,že máti pouští psy,když nejsme doma,ale Žeryk se musí obrazně řečeno vykopat-bud se s ním jít fakt 2 minuty před vrata,at člloověk ví,že se teda vyčural,nebo stát na terase,vyhnat ho z ní a dokud se nevyčurá tak dom nejde,
což logicky máti nedělá ani jedno-ani to po ní nechcu-takže ted jak pršelo-já v BK,Martin v práci,pršelo,tak Žeryk se nehl z terasy,tak vyvenčení nula….celkem nemilá pedstava,že pak bude xxx hodin bez vyvenčení….
kdyby jsme někam třeba jely náááhodou bez psů,a hlídaly rodiče….
mě z toho Žeryka šlak picne taky už…