Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

FŠE NEJLEPČÍ PRUHŮM,
    RŮŽENCOVÝM DRUHŮM
    AŤ MU ZDRAVÍ SILNĚ SLOUŽÍ
    A NAD HLAVOU NIC NEKROUŽÍ
    LEDVNINY AŤ LEDVINÍ, AŤ SLINIFKA SLINÍ,
    BY BYL EŠČE DLOUHO S FIFI A S TOU ČERNOU SVINÍ (Růženec laskavě promine, potřála sem rým, padla na ni ta sviň zcela nevinně, mohla sem to ešče hodit na Fifijovou, ale to mi přišlo žinantní takový a taky sem se bála, že mě pak ubezduší)

O víkendu jsem se veleflákala, aleee, aleeee – víte co sem si uďála? Vyrobila jsem si- no tyjo nemámto ešče vyfocený ale – z březových proutků věneček a na něj přitavila skořápky a do skořápek dala hlínu a semínka řeřichy, to bé krásnej věneček po tom, že jo?

Jinak nebylo nic, sem se flákala. I Brtnik se flákal. já jen hezky pouklízela piliny do sáčků vod mouky, na topení, a upíkla jsem nesladký hřbet s levandulí, který dle Brtnika voněl lehce po neumytých záchodech 😀 😀 . Levandule je v tomdle sviň. Přes tento jeho handicap jsme milej hřbet sežrali ke kafi.

Mirkooooooooooooooooooo, Mirkoooooooooooooo, hele na to Tvoje umučený tělo, nehodilo by se Ti tohle ?

https://www.lidl.cz/p/silvercrest-rucni-masazni-pristroj/p100357232#fromRecommendation=true&scenario=bundles&list=reco_pdp_bundles

sem si to zkusmo koupila, že to není nějak extra drahý. Chvilku jsem teda si musela zvyknout na to vibrování, ale pak je to příjemný, dosáhneš si s tím všade. Jasně, není to jak od maséra, ale na takový to „domácí žvýkání“ to není vůbec marný. Má to dlouhou rukojeť, dosáhne člověk fšade. A taky s tím můžeš zlobit čokle. Rumouš na to dostal hysterickej záchvatek a řval jako prokopnutej. Vyděsil kocóra, ten letěl vobloukem, že málem srazil Brtnika mezi futérama. Estráda byla .

Míla – jak se vydařila oslava ?

černej čaj
    žjooo, krásnofotka pučmelouní, do mě už minulej víkend taky jeden narazil. A jednoho jsem v práci zachraňovala.

Jinak dneska sme pekli s kamaradkama mazance a ten muj bezlepkovej mi udelala kamaradka naprosto LUXUSNI a

žýjo, kámoška šikovná, mně se bezlepkově nedařilo nic kynutýho 🙁

Dobře pořiď na úřadu

Zlatka
    V pátek jsem se dozvěděla,že mám krev v pořádku,žádný zánět,

tak to je dobrý, to je dobrý, z čeho to sakra může být? Co všechno vlastně dohromady je to za potíže?