Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
Zlatej satelit – to jsem měla v domečku a uměla jsem s tím zacházet.😁 Když jsem se přestěhovala do bytečku, byl poskytovatel, se kterým jsem taky uměla, dokázala jsem se vrátit a vybrat si pořad. Před třema lety se to změnilo, musela jsem si pořídit nový router i wifinu. Vrátit se zpět jde, ale stařenka to nezvládá.🙄 Seznam programů, kterých je vždy přes 60 (nyní 77) se co pár týdnů mění, musím si psát seznam, schovávám si je, od té změny už jich mám 28. Každý program si pustím, když si píšu ten seznam, ale normálně mám jen asi deset favoritů, které střídám, spíš to je zvuková kulisa, zrovna fčéra si ale wifina zatrucovala, nešla televize, nešel internet, tudíž tichá domácnost – dost na nerf.☹ Na netu právě je možné pustit si nějaký TV pořad zpětně, ale taky už je to složitější. Teď jsem zvědavá – od pondělka mají být na v rámci ČT Zprávy z regionů speciálně z východních a severních Čech (SVC).😉