Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
Maya
a hlavne on je zvyklej na placicky s dirkama a ne na kulaty granule, to bude taky problem 😀
tvl, řekni mu, ať nedělá Brtnika! ten je taky neščasnej, když mu hrnek na kafe prdnu do myčky a je dočasně nedostupnej
Bože co já budu dělat ve stáří, až to propukne naplno? 😮 😮 😀 Tak mu sválně strkám šécko do myčky, ať se votužuje. A taky mu dávám jinej čaj, než kterej by byl schopnej pít furt dokola. tak je pak neščastnej, že nemá ty svoje vymeteniny ze dna vagónu – jinak se tomu pseudočaji říkat nedá – ale má třeba něco lepčího, nebo bylinu. Řikám mu dycinky- nedělej autistu! Zkus to říct Lokimu taky 😀
jestli mate cerveny tlacitku, tak musite mit telku pripojenou na net, tak to urcite neni problem
no asi není, ale v nás jo 😀 . Hele já mám zase úchylku na principy – furt to bylo červený tlačítko, červený tlačítko, pořiďte si červený tlačítko, ať můžete koukat na co chcete. Tak máme červený tlačítko a už nemůžeme koukat na co chceme, páč jedině po registraci. takže lhali, už neplatí, co vykřikovali prve. Nemám ráda, když mi lžou 😀 a za trest se nepřihlásim! 😀 😀 to maj za to! 😀 😀