Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak hlásim, že fčéra byl fajnej den (když opominu hovádiny, který se mi povedlo neplánovaně vyrobit), páč!
    1. Ke Karlíkovi se na hnízdě připojila konečně i KAČENÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Je doma a my je fčéra cestou domů přistihli „inflagranti“ . Možná 😀 😀 nebo se taky jen vítali, že jo, nemusí být za vším jen sex. Ale jak pravil Brtnik, kterej celou dobu Karlíkoj schvaloval, že si prozatím užívá mládeneckýho života a loncá si svobodně po okolí, než se ta megera vrátí domů 😀 (místo toho, aby budoval zázemí, jak jsem požadovala já) , tak prej nejni nad takový uvítání, že jo. No hlavně, že jsou oba doma a snad to letos zvládnou s tím rodičovstvím líp, než loni.
    2. užila jsem si megaluxusní procházku, ale mega, mega meeeeeeeega, mega a 100x mega

Jediný co včera bylo trochek blbý, že dávali Hájlendra pozdě večer. Mám tenhle biják ráda, je to kůltofka, enemže se musí do prasé, že jo, takže jsem měla prt a ne kůltofku. Proč to kurnik nedávaj o víkendu?