Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak musim plánovat! Přijede nám o Velikonočkách velkonávštěva. Mlaďasové s Dominátorkou a i nejmladší synovec. Tak budu vařit, péct a smažit. Jsem zvědavá, jak mrňouska zvládne smečku a jak smečka zvládne mrňousku. když u nás byla prvně, byla ešče táááklenc malinká. Tetkon už je z ní velká holka, co běhá s dudlikem 😀
Petrs01
S kafem nééé, kafe nepiju. Ale napiš návod, předám doma 😀
s kafem právě dobrý. Návod nejni – naleju prostě vaječňák do kafe – to byla naše oblíbená varianta na psím táboře – vytuněný kafe jsme tomu říkali, případně cmrdnu smetanu, nebo hodím kopeček šlehačky
Maya
jako ze do vajecnaku, kterej je samy mliko, si nalijes jeste mliko? 😀
no musíš mít poctivej vaječňáček, kde se rumíčkem rozhodně nešetří 😀
černej čaj
hadejte ktery zvire na me dokonce vyskocilo prednima tlapkama at hopodrbu! 😀 presne 2x po sobe a presne poprve v zivote
jeditííí jeééééditííí to je otomilý! prtka jedna lapiní, vooon měl takovoudle radost, že pánčička je doma, že ji neztrati!! 😀
no ale v kafi je taky hodne mlika, tak to mizas prijde skoda, ze mas ovoneny kafe sice, ale prijde mi ze nemam ten pozitek z vaejcaku…
si tam toho mlíka nedáš tolik – já třeba piju kafe bez mlíka, úplně – když je to tedy dobrá káva, tu nedobrou dohyzdím mlíkem taky. No a nemusíš to ovonět, můžeš tam toho dát kolik chceš a pak si vychutnáš požitek z kávy s vaječňákem. je to jako kafe se zmrzlinou.
na cem lezet a charlie ho okousal az z nej zbyl jen zip… taky me malem slehlo
ježiš to je vůl!!! To už člověk neví, co všechno schovat.
Mirka D.
Dafi-a vytáhla bombošku pro tatku,sežrala tady si jen jeden bonbon
tak víš jak, když jí k narozkám nikdo bonbošku nekoupí, musí si pomoct sama.
😀
Fifi
s meruňkou držím palce, ať to aspoń trošku zvládne
Privezla jsem si dneska sekacku
dík za upozornění, musíme dát do pneu konečně to kolečko od traktoru.
Ja Troldikovi taky krajim jablicko na maly kousky a bez slupecky
mám to tak
Taliprdnici hodim japko a zmizí v ní v jednom kuse jako když to člověk hodí do atomovoýho reaktoru
Bubince dám půlku jablíčka, ona s ho vezme a jde si ho žužlikat
………. a ……………Rumouškovi to musim předstrouhat 😀 von je chudozubej prej.
No a? Doba je zla. 😀 Tatku by to treba pobavilo jako me.
přééééééééésně, může to Mirka prezentovat jako dárek přímo od Dafule 😀
Dennyky
ježiš von je bombarďáckej ten malej lefa kříženej s ledním mididem! ten výraz! Je fakt k sežrání.
REAKCE NA NOVÝ DOMEČEK 😀
😀 😀 si blbá. víš to? 😀 😀 ale jo, takhle nějak to bude, přesně tak. a už slyšim brtnika, že sem zas kupovala zbytečnej krám 😀