Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
takový to byl dnes pěkný den dokud….dokud jsem nezjistila,že naši zákazníci jsou fakt pitomci….
tak jako k ničemu…
no dnes ranní-nula,mrzlo,studenej vichr,
tak rychle vyvenčit psy před vrata,a na 5 do práce,
napéct+naházet pečivo-vše jsem v klidu stihla,on je rozdíl totiž házet 2 a půl palety pečiva,nebo jednu a půl+péct
a dnes toho bylo mín-ono,když je toho víc,tak se hooodně věcí dává zleva doprava na paletu-protože se to nevejde do regálu stejně,no nic,takže v klidu si udělám ranní práce,
je tam fajn kolegyně+šéf a zástupkyně,
taková pohodová parta,su na hlavní kase,dopoledne není moc lidí,protože ráno vichřice ze sněhem,pak druhá vichřice ze sněhem+je fakt dost studený vichr
jedna zákaznice se mě ptá-jestli má vytáhnout zimní ozdoby,
říkám-no vždycky když ostříhám psy+vyperu zimní bundy,tak se ochladí-paní,že má na sobě taky podzimní a je jí zima jak prase…
no,obsluhuju,markuju,u toho vybaluju drogerku,
pak před půl jednou-kdy teda už je přišlá odpolední-2 zástupkyně+2 kolegové,
tak markuju paní s pánem,když za nimi starší paní-žuch bác-a buch-a je na zemi-pikovteřina!!!
já vyhrknu-doprdele!-vždycky,když se leknu,nebo suutahaná,naštvaná,nebo mě něcoo bolí-to je furt tak mluvím sprostě-vlastně já teda furt mluvím sprostě…
tak vylítnu a jdu paní zvedat,zároven celkem hlasitě říkám do sluchátka at někdo zavolá snitku a to hned!
mezitím dojde kolegyně na druhou kasu,takže 2 fronty,moje a u druhé kasy
kontrolní otázka-kolik lidí nabídlo pomoc???
takže ano krom paní skorosousedky nikdo-jen 2 rady-at ju nezvedáme a drhá,at jí dáme nohy navrch
tak jsme jí zvedly,nějak se probrala,řekla,že se jí motá hlava,zástupkyně,že donese židlu s kuchynky-aby byla bez koleček,
druhá zástupkyně,že donese vodu,sanitka,že je na cestě
dřepěla jsem tam s paní,,pak,že ju dáme na židlu,která byla u košíků
tak jsme jí zvedly,paní co mi pomáhala-takže by to chtělo chlapa,tak s fronty došel hasič,dotáhl ji se mnou na židli,kolegyně u ní byla do příkezdu sanitky-byly tam za chvilku-já se mrkla do fronty a čučel na mě mladej borec s holkou,
v dalších frontách byly taky chlapy-že by se nabídly pmoct,to ne
jasně,byly jsme u toho 2 ženský,pak ten hasič…
ale asi by se jim hovno stalo,kdyby se zeptaly,jestli nemůžou pomoct…
no nic,ještě,že to byl konec směny,to bych asi pak neměla dobře kasu…
ještě jsem koupila tatkovi dárek k narozkám-ke košily s krátkým košilu flanelovou+sladkosti
pak jsme sjely s Martinem na veterinu pro granule,
já doma po obědě dala vařit kvěfák,a šla jsem na 20 minut ze psama-vyvenčit,trochu pohrát z aportkama a dom,nechtěla jsem s něma v tom vichru lítat venku,
pak jsem šla obalovat květák,
Martin se do toho tak sral-osolilas to?osolil to…i když osolený to bylo
kolik si tam dala vajíček?
vem si tenhle kastrol…
no zamklůa jsem ho na terase-pro útlocitný-mohl jít kdyžtak vedle k máti,ale 100krát jsem mu řekla,že když už v týdnu nevaří,tak at se mi do toho nesre,že my s tatkem,když Martin vaří,se do té kuchyně nemůžem ani přiblížit….
no nic,květák je hotovej,+květákový placky,
tak ještě prádlo a bude VYPRÁVĚJ