Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
sme si fčéra krásně procházkovali. když jsme dorazili dom, tak vánice a pak se udělalo krásně, to bylo supr dupr procházení.
V kanclu je mi kosa, ráno jsem vymrzla, protože stály tramvaje, nejelo to, po cestě do kanclu zasejc vánice- je to jak o Vánočkách, už máme dárky? Topila jsem fčéra v peci vo sto péro.
Vichr velkej,tak jsem zvědavá, jak to ustojíme. S tou rozdělanou střechou.
Petrs
Máš v mejlu ftáka.
snad do rána neuletěl, kouknu tam, dík.
ŽJOOO ČAJDO??? TY UŽ SEŠ V CÍLI?????????????? 😮
já myslela, že to půjdeš mnohem dýl, no ty jofka, to zas nejseš takovej žabař, jak tvrdíš.
Jak proběhlo společný sprchování? 😀 😀 (prdon 😀 ) Si měla koukám votužování po všech stránkách, nejen fýzicky v těch patnácti stupních, ale i psíchicky.
Fifi
To je pakunka taliprdova, bobule ji teda nezabiraj? Se strechou drzim palce – zadnej prusak a zadny obr hruzy!
Hele, mám pocit, že bobule snad na ni mají opačný účinek??? 😮 Nevím, nejdřív mi to přišlo, že jo, že se tak nějak uklidňuje, ale pak zas jak když jí jébne.
Jsem se v ramci kontextu nejdriv hluboce zamyslela, esli kupujes v cukrarne vlozky
blbááá, mocinky moc 😀
mám štěstí veliký, že takovýhle věci mě nějak netrápily.
Mne jednou maticka odhalila dve tasky kondomu v pokoji.
taky nejseš žádnej troškař. Počítám, že to mohlo bejt z nějaký podobný akcičky, jakou si uspořádal „vážený“ p. Uzlik, když si kdysi z júesej vzal jako zástěrku charitativní a reklamní dovoz hromady kondomů pro mládež, aby v tom zahrnul i bezcelní dovoz hormonální antikoncepce, díky čemuž pak vydělal slušnej balíček penízků a mohl rozjet soukr. kliniku.
Kimi
Tak jsem dnes absolvovala návštěvu na ortopedii, abych dostala každoroční včelku do kolínka a lépe se mi chodilo.
tak ať to zabéře |(a přežiješ, ten nástup) a ať můžeš dát ošetřit pak i to druhý.