Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Ano prosím, jsme tu a v pořádku, jen trošek nevyspalý. Teda já . A to ne z důvodu pařby, páč furt ešče nepijeme, ale páč jsem na dnešek spala cca 4 hodiny, mám za sebou nevydařenou sobotu na chalupě, kdy se sejřilo zase všechno co mohlo – od počasí, přes to, že jsme doma nechali potřebný věci až po to, že Tali si – prostě jen tak z nudy 🙁 páč neměla co dělat, rozhňoustala zase tu nohu -vzhledem k počasí vzal obvaz na svý a tadáá, šécka moje snaha je v kélu, tak jsem to špatně vydejchávala. No a včera se odkryla střecha na přístavbě a bylo zjištěno nemilé zjištěníčko, i když spíš tak jako očekávané, a do toho vpadlo to počasí, co vpadlo, tak se tetkon bojim, co z toho vzejde, ešivá to je dobře chráněný, nebo nás to vytopí. Aspoň, že jsem včera oškrábala konečně meziprostor mezi starým a novým a snad tam v dohledný době bude moct Brtnik zapasovat ty veliký dřevěný starý futra z trámů. Sem si večer myslela, že mě třeba pobaví komédie, ale nějak se jí to nepovedlo. chci spááát!