Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
tak jsem včera byla urvaná jak borůvka-tak jsem po ranní-hooodně pohodová směna-stihla jsem v klidu napíct-néé jak obvykle z vytřeštěnejmaočima,uhoněná,upocená,uštvaná-ale ono se taky na neděli peče mín…
pal hl.kasa+z ní vybalovat-a bylo mín lidí-tak i z hl.kasy jsem stihla vybalit dost drogerky,takže sice jsem byla utahaná-ale nebyla to ta stereotypní práce-furt nakase-takže jsem byla utahaná tak nějak rovnoměrně:-)))
né-jak,když má člověk pocit-že mu upanou ruce/krk-protože 9hodin stejný 3 pohyby…
no a taky že jsem byla utahaná po té úprvě sobotní,takže kromě odpoledního spánku a vycházky ze psama po dědině-okruh rybníček-knihovna v mírným dešti jsem fakt nic nedělala
dnes volno-tak ráno delší vycházka-chladno,tak psy měly kabátky-a šly jsme dědinou k rybníčku a podél ohrad dozadu a mezi polama dozadu a zpět-no a tráva mokrá,a bláto,a hnůj smrděl,a jaksi byl hnůj celkem dost i na cestě,nejen na poli,vlastně jsme se mohli jít projít do kopky hnoje…
takžeeeee,psy proběhlí,dala jsem pár obíhaček strmů,at něco trošku ždibíček děláme,Žeryk si počuchal,ppoběhal,Dafi taky,Žeryk běhal tam,Dafi zase běžela cestou zpět,dobrý
doma šly do vany-umýt nožky,bříška,vyprát ve vaně bundičky-neperu je nějak často-tak jednou za xxxx času-aléé-po tom dnešním hnojišti…
takže vyprat ve vaně bundičky,psí chytrý ručník,pak umýt vanu-ta teda vypadala,pak ten zbytek…,tam něco sklidit,tam něco umýt….
Martin dělal perkelt se špekovýma knedlama-bože je to tááák mastný-ty jnedle,že si to dám asi s chlebem,
jsme úplně blbý,musíme jet DAFINĚ PRO GRANULE-né že by jsme tam před týdnem nebyly….
Max už měl klíště…
takže za chvilku budem řešit klíštata…
Fifi-kočka žere,pije,žije….
úprava srsti-je to pro mě takovej opruz,kterej teda děláím,protože se to musí dělat-tak teoreticky-u Žeryka bych nemusela,že,by mohl být prostě dlouhosrstej,
ale,u něj je pro mě jednodušší 3 krát do roka ošmikat a hottovo-taky je to u něj nejrychlejší
Dafi-tak tam je to jasný
a Max-co de otrimuju-záda,boky-bývá hoodně venku-a ta trimovací srst je prostě hustší,a víc odolává zimě/dešti,a pak ho vezmu strijkem s nástvcem-tam je akorát blbý,že se to moc chytá do toho plastovýho nástvce,ty chlupy,takže furt po pár projetích sundávám,oddělávám chloupky z nástavce,a furt dokola,
ale nechci ho dělat dohola,-a je fakt,že jak je to pro mě opruz,tak mám pocit,že bych si za tohle něco zasloužila:-)))))))
jak nevidím důvod,proč nám rodiče dávají dárky z dovči-a my jim-což je pakárna-vymýšlet 3krát za rok dárky-jako by nestačily Vánoce/narozky,ještě z dovči vozíme :-(),tak za úpravu Maxe mám vždycky pocit,že bych si něco zasloužila:-)))))))
-14 hodin mi chybí,protože mě na tento měsíc šéf blbě spočítal směny,
já to moc nepoznám-já si to nepřepočítávám-já dostanu rozpis a zajímá mě-jestli mám aspon jedn volný víkend?
jestli mám volno tam kde jsem je chtěla?
jestli nemám moc odpo?
a jestli nemám moc směn narva ných u sebe….
no a ke konci měsíce se ptám,jestli ně nechybí nějakýhodiny?
tak ted jdu zítra a pozítří ranní…
Čjdo-co jsi měla za večeří o třech chodech?