Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

MirkaD

jsem tuuuuuu
    u mě je vše v pořádku-akorát teda jsem měla takový divný týden-ve smyslu-neříkej co si myslíš-a -a tak jsem radši nikde nic neříkala….
    já se vůbec po tom nemluvení odnaučila mluvit….
    v pondělí mi skončila neschopenka
    za tu dobu jsem stihla-2 krát knihovnu-jednu v Bučovicích,jednu u nás v dědině i ze psama,večer ve čtvrtel po mezisměně,ostříhat Žeryka,dotrimovat Dafinu-včera+přestříhat hlavičku,
    dnes po ranní-otrimovat Maxe-záda/boky,trochu krk,zbytek pořádně vyčesat všema těma hrabičkama a furminátorem,pak celýho přejet strojkem s nástavcem-takže je tak akorát nakrátko-není na holátko,tak pár centáčků-to byly tak 2apůlhodky,
    do toho normoš domácnost,v pátek větší vycházku ze psama v lese-roste tam bílý kytí,a žlutý kití,a vycházku s Pavlou ve středu ráno v sedm-takže předtím na půlhodky pocvičit s Dafi za zahradama,pak s Pavlou a Žerykem-lípa-hájenka,na cvičáku,si Kito nacvičoval chůzi v kruhu a zuby,a postoj,tak jsem si s Žerykem zaběhala x koleček u levé/pravé nohy…prohlídla Kitovi zuby….,
    do toho naočkovat psy….
    číst knížky,poslouchat audio pohádky…..
    zítra na ráno
    chybí mi 14 hodin,tak to naddělat….
    no pohodička
    upadne mě ručička,zádička…
    Denny-gratuluju ke kotátkům!!!!!
    Kachna-parádička,že jste se viděly s Čajdou
    Čajdo-přeju ti at ti neupadne noženka a máš fajn počasí
    Petrs01-gratuluju k medaili!!!!
    jinak u nás je všééécko stejný….Martin pracuje,kašle…sedí na terase….
    prostě pohoda…..