Fóra › Ostatní › Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023
Co je to hemunka? Ostych? Tak to ja bych radsi umrela hlady nez jit prosit o horkou vodu:D ale o vodu v pripade nouze uz jo, to je nezbytnost:D
Sla sem dneska jen pres penny a tam mely ne automat ale sladkosti:D
Ale na vanoce byla vyzva na pomoc obchudku malymu pes-servis v dite u lave a ja si tam neco objednala 2x mailem (s fotkou xakazniku:D pac nrmaj standart eshop a normalne v kostelci nad labem (po 15km od startu) me napadlo z jake te diry nad labem ten obchod byl? Aha ja byla 50 metru od nej! 😀 stravila sem.tamv prijemmum pokecu 1,5h a dostala 2x kafe s mlickem jak to mam rada:D
Uvest se slovy “ dobry den, ja si nechci nic koupit ale su panicka spicky a lapinky z jizni moravy a jdu nahodou kolem tak vas jdu pozdravit:D“ no sranda byla 😀 a vyhlidla sem tam charliemu balonek a suseny krici ouska na projiti skrz strevy ze by to mohlo byt lepsi nez kapesbiky a zaroven to asi nebude zradlo o ktwry by mela feri zajem.
Dnes 23km v desnym vetru sem si musela ala penny taskou takovou tou cervenou ovazat krk pod satkem, protoze jinak to neslo:D tak to ten vitr na uzliny trochu zklidnilo