Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Brejtro vážení,

sem fčéra vdechla kousek celofánu, to byla jízda 🙁 pak už mě rozbolel i krk. Fjuj a ble.
    No ale sliby se mají plnit i když nejsou zrovna Vánočky, takže…. helejte, jak je krásnej – DÍKUJU EŠČE JEDNOU!!

Já mám k strakám trochu nevyrovnanej vztah – líbí se mi – stejně jako Kuskusový, pro jejich inteligenci a krásu, je to opravdu nádherný a chytrý zvíře, ale vadí mi tam na druhou stranu ta extrémní dravost, kdy jsou fakt jak raptoři. Tehdy jsem před dvěma zachraňovala to koťátko. I když jasně, zase z jejich pohledu je to predátor, který je ohrožuje, takže nutno zlikvidovat, ale s ostatníma ptáčkama je to pak už leckdy genocida. Jak jich je moc není to dobře. Takže já sem tady zkrátka schízofrení a nevyrovnaná 😀 . Ale zachránila už jsem ptáče stračí nebohý, toje jasný.

Dennyky Knedliky

a já si vlastně říkám jestli mi v práci není líp 😀

kdooo chce kam, pomozme mu tam, neceš ešče k tomu třeba papouška? POmohla bych Ti právě sehnat 😀

černej čaj
    Jeden den meli v ubytovacim radu ze se nesmi vetrat dyl nez minutkylu kvuli toku ze topeno je drahy a ze se nesmi sahat na regulaci topeni…

tak když je topení drahý, proč tam mají tak přetopeno? Se pak fakt v tom nedá spát.