Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Fčéra byl krásnej den Albertí! Tak krásně jarní a já sem měla tři hodný pejskové, to byla procházečka krásnová. Miluju takovýdle jaro, je krásný.

Fifijová
    no kdybys mě neustále na to upomínala, můžeme ohlídat, až podběly odkvetou a semínka sesbírám, ceš?

slunickove by si Ruzice ci Trolda s prtavkou hrali, jen by ji mohli min nenavidet.

🙂 tak budu držet palce, ať uzavřou pakt o neútočení minimálně.

Parůžky řezat a prodávat nebudu, to rozdám dycinky nějakýmu čokloj. Já myslím, že i Maya se ozve?? nevím nějak mám v hlavě, že Lokís by parůžky jo.
    Jeden už jsem udala Peťe a zbyly mi ty dva, teď už jen jeden,když si třeba vezme čajda. A ten by si třeba vzala Odetta – Dennyky tuším má svůj zdroj, nenabízela tu taky tuhle? Nebo se mi to zdálo?

A vůbec, rodí už Dennyky?

čajdo – tak faaajn, změřím, jakou mají dýlku a dám vědět, když bude vyhovovat, pošlu počtou, až budeš doma.

ahááá a koukám, máme parůžkově vystaráno, sem se nespletla, že Maya pro Lokíse to uvítá.

tak fajn holky časem vám po pošlu a dám vědět, že je to na cestě. Mám radost.