Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

HOLKY MÁM DVA SRNČÍ PARŮŽKY CETE NĚKDO? jsou komplet.
    Myslela jsem si na Čárlíka, že by měl co bezpečně hlodat třeba. Chceš čajdo? A kdo další?

černej čaj
    tak posilam svacici misto kde zrovna zacalo svitit po studenym lese slunicko

jéééé, to je krása!!! Můžeme závidět? Evidentně můžem, i podle pokojíčku. Paráda, paráda.

unava takova ze jen veveri,
    sem netušila, že žereš veverky, to Tě přestávám mít ráda, veverky jsou moje kámošky

Fifi
    Nesmrdlat se v kuchyni, nemudlat cokle, vycurat, pomodlit a spat. 🙂

No to jako vim, ale žel………nedbám. TEtkon tady budu dělat fotky, místo, abych šla spát. 🙁

Blbka bubrdli, co ji to s miskou popadlo? Se opici po Charlikovi? Necht hlinik projde v klidu a odstehuje se do Humpolce.

NO je úplně mignutá do makovice, blbka jedna. Do Humpolce – to má cestou do Hodonína, vodkaď pochází 😀

supr, že Trololo nic nerozjel, čekala jsem na hlásání. A bábu bych preventivně informovala o tom, že pokud hodí cokoliv psům, že Ti je hlídá kamera protože pes je na těžký dietě a staneli se mu něco, tak bude pani cálovat veterinu.

Míla
    Bylo takový vedro, že jsem doma vytáhla z mrazáku zmrzlinu 😀

jéé jaro, jeééé jaro tajou ledňáčciii!