Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Pravy kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

My už máme zasejc jaro? Druhý? No to je krása!

JÁ SEM FČÉRA BYLA VELKÁ HOLKA! UĎÁLA SEM RADOST SOBĚ A RUMOUŠKOVI! UĎÁLI JSME SI VELKOVÝLETA! Sem řídila. Sama. Na chalupu a pak jsem vzala Rumouše do New Bubu. SUUUUPRRRR TO BYLO VÁŽENÍ, SUUUPR!
    Potřebuju nějakej trik, abych chodila dřív spát. Nejsem schopná se donutit. I třeba už jsem rozhodnutá, že jdu, ale ešče tohle sklidim v kůchni, támdle to votřu, pomudlat ohaře…… a vono už je zase jedenáct!!
    Nějakej nápad, jak s tim zatočit?

Maya
    díkec za ty bakterie, mám to zkopírovaný na papíře, ešče si to uložím do fóra s potřebnejma odkazama, páč papír stopro ztratím 😀

Fifijová

jak Troldík dneska?
    Může být opravdu jen unavený, jaro, větší aktivita – já včera přivezla domů naspídovanýho Rumouše, kterej se ešče porval s Taliprdnicí a pak odpadnul jako špalíček. Taliprdnice taky odpadla, jen Bubrdle byla na stráži.

Mně vyděsila včera odpoledne důchodkyně švihlá. Ukradla misku od kočičího krmení, takovou tu hliníkovou, půlku jí rozkousala a doufám, že nic z toho nesežrala. je normální vona?

Čápy mám taky ráda a tak jsem byla nadšená, že jsem tyhle dva v naší blízkosti objevila. POjmenovala jsem si je a pozoruju je furt, ale enem z dálky, kamera tam není.

Koukám, že čajda si to užívá do plnejch!