Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Kááája se vrátíííl!! Náš Káája se vrátil!!! V sobotu jsem ho viděla na hnízdě!! Je to velikej pán ale, velikej. Už začal opravovat hnízdo a dneska cestou do prasé, jsem ho viděla na loukách. Jsem zvědavá, kdy dorazí Kačka. A jestli letos odchovají mláďata. Loni to vzdali 🙁
Víkend byl víc než výživnej, ale víc než výživnej. Podělala se nám čistírna. A včera jsme byli na chalupě a já jsem se zabila. Za čtyři hodiny jsem shrabala většinu zahrady – DESET obřích vaků na listí jsem odtahala, zatímco Brtnik zprovozňoval vodu – tu zprovozněnou máme, ale taky máme ucpanou hadici 😀 , takže voda neteče. A dneska musím jet na chalupu znova a sama. To bé dobrodrůžo!!
Jsem mrkev zničená, bolí mě celá já. Nohy, ruce, záda……..šécko.!
Co vy?
Fifi
Maliny jsou sviň stěhovavý.
Čaaajdoooo, jak se máš? Užíváš si to?? Podle fotek z cukrárny EVIDENTNĚ JO a já Ti to velmi upřímně přávidim. Musí to být suprovka!! Choď si na pohodu, nelámej to, ať si za rok můžeš říct, bylo to skvělý. On Ti ten pohyb s rehabilitací pomůže. Kolegyně s manželem měli oba dost blbej průběh, posléze oba marný a tak to vychodili.
Míla
A pod hradem mívali skvělou točenou opočenskou zmrzlinu.
ach………opočenská!! dala bych si.
Zlatka
tak co Trixidlo? Dobrý?
Kimi
Musím se pochlubit spácháním dvou dobrých skutků
no to je skvělý!! Šikovná Kimi, šikovná!