Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
ono vůbec-máti-x let nechodí na pohřby-že jí to nedělá dobře
byla před hromadou let na pohřbu chlápka z kapely a od té doby-ne-byl to chlap co zpíval kdysi s ní a z otcem-tted hrává otec hromadu let s kolegou-svatby,oslavy..
no-takže pohřby by nedala,uttratit zvíře-na to taky nemá….
já nevím-k těm pohřbům-já byla na pohřbu všech svejch příbuznejch-babičky,dědové+máti,brácha+bývalá kolegyně z práce,
a neznám člověka,kterej by se na to těšil-ale zase-říct-nejdu bych to nedala-jako co nedala?že by brčela,bylo by jí zle?
nevím-si mysím,že mám slušnou emoční inteligenci,dokážu se hodně do lidí vcítit,
-ale toto-já nevím-jak to popsat-když si pořizuju zvíře-a pokud mám v okolí někoho koho mám ráda-rodič/kamarád,kolega-tak u všeho musím počítat s koncem….
často přemýšlím nad tím,jak se nám to blbě sešlo mít v rodině vlastně 3 starý psy-Betty,Max,Žeryk+Norinka
a když vezmu andulky-Čipečkovi je 8 a půl
a co se týká lidí-tak mě často napadne-až jednou umře někdo z Martinovýchrodičů,tak to člověk zjistí hned-že bydlí vedle,jsou 2
ale můj tatk 60km odsud,sám v bytě-mám mu časteěj volat/psát?nakonec bere léky na srdce,cholesterol,kdysi mě mrtvici,když jsme byly malý
já o sobě říkám,že su přecitlivělá,hysterická kráva-a Dafina je hyysterická uštěkaná po mě-ale vždy po rozhovoru s máti a s Martinem si připadnu jak nějakej studeně uvažující člověk bez citu…..
já na to nemám-máti
a já-hmmm-to je super,ale na to musíte mít….