Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

DRŽÍM PALCE FŠEM LAZARŮM, PAČOŠŮM A MARODŮM!!!!!!!!!!!!

Sem si fčéra uďála výlet. Autem. Sama. Pro vejde. přes tři vesnice 😀 😀 . Bylo krásně, vítr cuchal hřívu, co už nemám a s pánem jsme si pěkně pokecali. Mám padesát vajíček! Krása. Sem bohatá! Kozí mlíko nemám, čekají kozlátka, tak se na ně budu muset je někdy podívat, až se narodí.

Dennyky
    Asik někdo namítne, že jsme blázni v dnešní době…ale kdy, když né teď téměř v 50 ti letech a něco takového byl vždy můj sen.
    😀 😀 to píšeš tady, kde majitelka fóry hlavně její muž makají jak magoří už dva roky? 😀 😀 nebooooj, to je v pohodě 😀

A jak to chcete udělat?

Bartík Koněvovi hračku, to bylo radostiii
    😀 😀 ta druhá fotka!!
    Když ho takhle vidím, je mi moc líto, že si takhle kotěcí čas stopro nemohl užít Mouses.

Fifi
    stery, stitna, slinivka, hormoni a dukladny krevni testove se delaly/udelaj?

Ja musela Troldikovi zase dotahnout obojecek o neco, svaliky se mu ztracej, i kdyz mu chutna

🙁 . Ale je dobře, že mu chutná, prdíkovi. Drbni ho ode mne. Sím Tě mluvila jsem fčéra s jednou známou, pořizovala pro feňuli Alavis Calming, nezabralo jí to, asi se toho bude zbavovat, mám se zeptat, co by za to chtěla?
    jo, jo, pojedem to celý znovu a zgruntu.