Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
Zlata
ja myslela ze u realitky by videla nabidku stavebnich pozemku, jinak ten katast je podle me nej, nebo se zeptat prave na prislusnym katastru
Maya
tak zas mame perin fakt hodne, takze ono kdyby to 10 let vydrzelo,tak to schovam, ale aby to taky tech 10 let vydrzelo. Nedavno sem davala vypranou a vycistenou duchnu cca 25 let starou do kontejneru na textil a vypadala jako nova, co mi rodice koupili jeste na zakladce…
a prave ja mela 2x tenka a kombo z jisku tenka + silnejsi na spojeni, ale od te doby, co mam ten prehoz a ten taky dost hreje, tak v zime uz nepouzivam tenkou + silnejsi, pouzivam porad tuhle celorocni a tim se nam z moznosti kombinovat dobre leto/zima stalo ze tahle je navic… protoze ta letni ikea byla desne tenka a slo pod ni spat jen za nejvetsiho vedra, tak sem koupila zas dve a ono se ukazalo, ze je o dost tlustci, za vedra se pod ni spi asi podobne dobre, ale ze vlatne stejnou sluzbu udela i ta tenka z te dvouduchny 😀 takze sme ji fakt nikdy ani nevybalili