Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
Fifi, on nevyměnil jen stírací část, ale dal nový úplně celý stěrač. Auta jsou čím dál dokonalejší, ale pro amatéra složitější.???♀️ U své první Š105 jsem si uměla poradit, gumy u stěračů jsem měnila sama, kapaliny pod kapotou jsem dolévala, pravda, je to víc jak 40 let. U své nynější Suzučky, s kterou se mi jezdí moc fajn, ani neumím otevřít kapotu, vždycky mi to dá pátrání. Naštěstí mám výborného automechanika a o běžnou údržbu se stará Jakub.
Myslím, že Goliho problém mohl být ze stresu, Bravecto dostal v lednu bez následných problémů. Nemohu ale vyloučit, že nepozřel něco na zahradě, často mi tam něco přistane, nevím, zda nedopatřením nebo záměrně, ondy jsem vyhazovala kus salámové pizzy a zapalovač.?♀️? Zahradu kontroluju téměř denně, někdy i vyrazím s baterkou, když ho pouštím na noční vyčurání. Na večerní krmení jsem mu uvařila rýži a dnes ráno už byl bobek lepší, ne sice úplně tuhý ale už tvarovaný.?