Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

MirkaD

jo,jo-mám volnej víkend
    v pondělí na odpo-tak ráno uvidím
    se tu pokusím podrobně poppsar-jak jsem Žerykovi pantomimicky vynadala,že se nanavečeřel
    tatka byl mrtvej smíchem
    takže vylezu s miskou s chodby-plná-ukážu Žerykovi misku-stojí-čučí na mě-stojí předem mnou-ukážu mu misku-ukážu do ni-a na něj-zaklepu si na čelo-ukážu na něj -do misky-naznačím,že si beru a jím granule-vrazím do misky xicht-mlaskám-pak ukážu na něj-vrazím xicht do misky-mlaskám-jakože jím-ukážku na něj-misku-na něj-misku
    pak mu ukážu na břicho-na misku-a naznačím nohou na kopnutí do jeho zadku-pak ukážu misku-prstem do ní na něj-a vrazím ho za dveře-celou dobu mě tatka s Žerykem pozorují-já celou dobu ticho-jen pantomima a kroucení pusou
    překlad-seš blbej?
    tukání na čelo
    mlaskání do misky-ukazování na něj a do misky-když to nesníš-ikázání na jeho břicho a do misky-když to nebude v bříšku
    a zase na něj-do misky-a nznačení nakopání do zadku-tak ti nakopu do zadku!a vystrčení za dveře-za vteřinu miska prázdná-raduju se přehnaným sprásknutím ruk a hlazením po hlavě-jeho i své-sobě poplácám po svým rameni…
    večer jsem s něma šla na pár minut za zahradu-tak se vyvenčily,na zahradě pár cviků na posunky a dom
    přivolávám syčením a plácáním do nohy
    na Martina zvoním na keramickýho oslíka,tatkovi píšu,nebo šeptám-ale to řeknu něco za třeba hodinu….
    fakt pakárna…