Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Pátek, páááátek pááátek, jako blásen mám já svátek! A jako dárek k němu jsem dneska ráno dostalaaaa, dostalááááá, nejen zrzatý hubišky, ale taky…. PRVNÍ JÁRNÍ KOSÍ ZPÍVÁNÍ!! UUUUŽ TO ZAČLO! To bylo tak hezký! MÁME JARO, pomalinku už fstává, těšíte se? Já mocinky moc. Pokvetou špendlící, třešně, pumpilišky, před nima podběl, jaternícíí! To bé krásavo!

Už jsme dopekli? Šécko? A ji doprali? Kimi máš to dělat jako Ledecká, která už vyskakuje úplně ze všeho a tetkon dělá reklamu na Miele,a že prej

Já sem nepíkla nic, já sem prosím po rozhovoru s panem prezidentem spokojeně usnula na gauči v jídelně a zařezávala jsem tam do půl druhý. Pak jsem se přesunula přes koupelnu do ložnice a nemohla usnout, že jo. Budík v půl pátý mě zabil. 😀

ČAAAJDO, DRŽÍM PALCE, ať to klapne

Fifi
    jako voda je treba, krasne pada. Pejskove povidali, ze je prdelozne, T
    u nás bylo prdelózně předefčírem a ráno, odpolko se udělalo překvapivě moc hezky 😮 to jsem vůbec netůchala, že by mohlo, takže z toho byla nakonec fajn prochaja i se sluníčkem. Držím palce Pruhům, a´t mistra Vichra přežijou.

Helejte, mame to ale krasny prezidentsky par, ze? Takova zmena, radost pohledet. ?

Máme, máme, máme. Moc dobře s na to kouká.A i dobře se to poslouchá.

Mirka D.
    hele a máš nějaký takový to funkční tílko, jako třeba od Craftu – je to lehounký, sbalí se to do ruličky, nezabere to místo , a krom toho to rychle schne, takže tě jednak udrží dlouho v suchu, pak se převlíkneš, nejlíp asi posléze do bavlny (já mám dvě dlooouhý tílka bavlněný z Lidlu a jsou supr) bych se já převlíkla, abych měla záda v příjemným, necháš to přehozený někde a za chvíli to máš suchý a připravený na další přehození spodní vrstvy

https://obleceni.online-sport.cz/tilka/craft-adv-essence-w-tmave-zelena-1908770-664000/?v=533397&utm_source=zbozicz

čajda
    kdyz ja si nedovedu moc predstavit, jak si beru na vylet livance se sunkou a syrem ?

Já joooo! Mňam, když je dáš do ziposáčku?