Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

MirkaD

tak v úterý volno-to jsem se snažila vyléčit bolavý ucho/dutiny
    takže ráno vycházka ke křížku,kousek dozadu a dom-psi se proběhly,nic sem po nich nechtěla,jen jít,jít tam a zpět-ta pěkná bříza u křížku je hoodně prořezaná…tak vypadá divně…
    pak jen zamést,vytřít a vyrobit oběd-plátek masa pro mě +opečený brambory z vařených starších na papíře na plechu-byly ždibec tvrdší,al daly se+5 řízků,
    odpo ležení,+blesková návštěva knihovny-jsem platila upomínku-jednak jsem nestíhala číst-protože jsem četla svoje knížky+z druhé knihovny+jsem prostě jen poslouchala muziku,rozhovory,nebo ticho a číst jsem neměla sílu,i když jsem moc,moc,moc chtěla:-((( tak čučení v práci do PC-to pak už moc nešlo číst…
    +s některý ma smněnama se člověk prd kam dostane….
    no takže na otočku autem do knihovny,pak zase ležet,ze psama šel odpo Martin
    večer dělal topinky s tunákem,a odpo měl ty ízky
    řízky sežral odpo 4-mohly s toho být obědy pro 2-se na to vaření fakt můžu vy…
    když to do sebe naháže za 5 minut jak kdyby mu to mohl někdo ukrást….
    no nic
    včera ranní-takže pečení+pečivo+kasa+vyblování,kolem druhé jsem vypadla-zverimex,granule,klásky,a autem dom
    byla jsem úplně hotovo,tak ze psama šel odpo chvilku Martin-ale protože ano klasika-vichr,
    když není vichr je teplo
    nebo bláto
    nebo-zima
    nebo….tak za 5 minut zpět-jako mě je to jedno-jen čekám,co bude za důvod pro brzkej příchod:D:D:D
    večer jsem s něma šla před barák je dát vyčurat a pohrály jsme si ve vjezdu pod střechou-abych se po odpo spaní trošku prohejbala
    dnes teda zase ranní-pečení-pečivo-jsem hodně nestíhala,zpocená jak myš-taková soukromá sauna-taky boží pro organismus-už nevím co bych musela mít na sobě…
    pak kasa-hodně lidí,vybalování
    před půl třetí jsem vypadla z bolavým krkem-páteř+hlava
    rýmu jsem trochu zrušila,ucho si to rozmyslelo už-,ale být po ruce gilotina,tak tam tu hlavu vrazím….
    venku vichr,vratama hezky fučelo teda….
    dojela jsem busem dom,v práci od – do skoro půl třetí-stahaná,vyštavená,umluvená-se s chraplákem budu hlásit do nějaké rockové kapely ,
    no dojedu dom,ani se nepřevlíkám,jen přehodím boty,bundu,čelenku,kapucu-se z toho vichru po…
    a valím ze psama dědinou k rybníčku-modrý nebe,po dešti,teplo,
    teda ten vichr,ale zima nebyla,tak dojdu k rybníčku a začnem si hrát-obíhat strom,tahat se o flaušák-pletenec s Dafi-no tahat-já dělám že se stráááššššně perem,a ona se tak decentně přetahuje a vrčí:D:D,mezitím zase hodím Žerykovio míček,a oběhnout strom s Dfi,a zablbnout s pletencem-a do běhu,a do dřepu,a potahat-a hodit míček s někoika šméčkama a několikrát přivolání s oběma a otočky a kroky s Žerykema zase popoběhnout-potahat s Dafi-takže zase se s ohnout a dělat,že moooccc drrrržííííí,a a hodit míček Žerykovi,a zavolat oba a oběma hodit hračku a popoběhnout-pár kroků vždycky,a z ohnout se a blbnout a jásat,a kecat blbosti,a přehánět všcko-aby se Dafii bavila,a dáma oběhnout Žeryka a smějeme se Dafině,že ho obíhá i jen tak-a tak blbnem u toho rybníčku-
    tam popoběhnout,tam se z ohnout,tam se napřáhnout,a smát se a blbnout,a říkat koniny a jásat,a smát se-a tvl-hooolky-já ttu bolest hlavy zad-asi tím blbnutím,šaškovaním,jásaním-rozehnala????je to možný??
    -jako u toho rybníčku jsme takhle blbly tak 15 minut,cesta tam zpět,prostě,ppřes půlhodky venku-ale pak mi bylo LÍP!!!
    JESTLI JSEM MOZEK OŠÁLILA ŠAŠKOVÝNÍM A SMÍCHEM?TÍM,ŽE JSME SE BAVILY VŠICHNI 3?
    -no dobrý no,až na ten chrapot no,ono taky celej den mluvit,že…
    doma jsem byla tak akční že po průduškovým čaju jsem uklidila a učísla pséky

Čajdo-držím palce s výletem-s pečením neporadím-má snaha u vaření je-at je to rychle,co nejmín nádobí,na 2 dny,a jak to kurna může někoho bavit??
    člověk se s tím dělá,zabere to čas,unaví to,dřina to je-a pak někdo sežere za 5 minut 4 řízky a může člověk začít zas….
    ještě je z toho nádobí….
    božínku-několik hodin práce a eest minut je to fuč….
    taková hrozně pomíjivá věc to vaření/pečení…

Kimi-no chvála kapuci!!
    já mám od Martina tu novou podzimno jarní bundu,co jsem ještě neměla na sobě,proože jsem ju dostala k narozkám v prosincu,že
    a ta bunda by možná ted už šla nosit,ale nemá kapucu,že….
    a ted ten vichr furt peklo…
    co máš na hlavičce za účes?nějaký nový?
    nebo obnovený?
    já už mám víc jak 3 stříbrné vlasy děda všvěda….