Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Záda malinko povolily -držte palce, a pro jistotu se mi sekla levá ruka, teď ráno. prostě jsem se probudila a bolí 😮 . vyloženě dobře se s tím vykonává moje práce – na počítači, la-hůd-ka, jahůdka. Tak sem si šla trapně koupit vdolek s povidlama a šlehačkou, že abysem se jako politovala.

Maya
    a nepomohlo by takový to supído řešení, že si odkaz připneš ve složce na tu levou stranu rychlýho přístupu? To by nefungovalo?

Odetta
    copa se děje, žes tak zničená?

ak mě z toho úplně mrazí, jak jste to měli těžký.
    je v podstatě neuvěřitelný, že se to šécko takhle scuclo do jednoho bodu s tou lednicí, to by jednoho nenapadlo, že to bude drámo až do konce.

FIfi

jakej je vývárek?

jo, kouslo se mi tělo pěkně. Páč vono jsem musela udělat cambus převelikej a to mi nedělá dobře, přes to, že působím, jako že v pohodě.

(uz mas gelicek alpicek?)
    nemám, stále to nedorazilo, to už ani nechci zmiňovat 😀

– co dodat.
    snad jen – zastřelit mynáře.

ze nas nenavstivil pri prochne.
    by asi bylo čóro, co?

černej čaj
    ty jo dobrej batůže, dobře vybavenej! Tak ať dobře a dlouho slouží!

Hele Dennyky, Knedliky

choroba naša! Já to – když jsme spolu mluvily, pochápla tak, že tentokrát je to naopak horší, tož supr, že to bylo naopak. Postravuj srůstače.
    Brtnik na tý druhý fotce čučí jako Taliprdnice.

kachna
    Bezlepkový ze studentů
    😀 😀
    jemen, seš furt stejnej jemen, svět je v pořádku 😀

Mirka D.

,tak pokud se češe pravidelně a
    a tu máme ten problémek, právě, víš? 🙂 nejsem vůbec česáč.

.si říkám-tý jo,aby se mu to někdy nevymstilo:-()

proč by mělo? Když jdu do kontaktu se psem, taky se nechám takhle očichat. Pes buď zájem projeví, nebo ne, je to v podstatě varianta očichání zadku, kterou psi dělají při seznamování. Zadek nastavovat nebudu, nabídnu dlaň. Jedině, že myslíš, to sklonění? Ale tak to pozorný a vnímavý člověk pozná, když ten pes o kontakt nestojí, si myslím?? Mám to jako Fifi

s kolenem teda jauvajs, mažeš to něčím? Můžeš zkusit arnicu, ta je přímo na tyhle úrazy stavěná