Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
FIFI-no na masáž su objednaná
jinak-není nad to,když se člověk nenápedně někam sune….
šla jsem k večeru ze psama,psy letěly na zahradu,která je ždibec do kopce,u plotu stála paní ze známou,ktrá na druhé straně fenu na volno s límcem,
všichni 4 psy dělaly to co dělají když u brány stojí někdo kdokoliv a ještě k tomu ze psem,lítaly a řvaly,ta paní tam jako došla z kopce a začala se s máti bavit-já jdu k té bráně a zírám-máti řve na psy-ticho,ticho,budte ticho a ohání se po nich rukou-ano jako v případě Žeryka mě to fakt zaujalo:-(),
psy řvou dál-zvlášt když se na ně řve,když se přiblížím a jdu si odchytávat svý psy slyším jak je paní nakloněná k plotui a hrozí na ně-ty dostaneš,počkej ty dostaneš!!!
tak si odchytnu ps-dám jim sedni u nohy,pozdravím a zeptám se-a za co jako dostanou??
no štěkají a my si nemůžem povykládat,dlouho jsme se neviděly
a já-no tak jsou to psi tak štěkají,no,kdyby byly ryby dělají zblunk,chvílu čekám,jestli paní napadne si chytit fenku-tak nic,stejně by mě řekla,že nic nedělá…a jdu ve teda vratama,obejdu zahrady,mezi polama směr k lípě ze psama udělám revírky-2krát rukavice+klíč od vrat s plyšáčkem přívěskem-Žerykovi,na poli hledj-ztrtil
pak Žerykovi pachový čtvereček a jdem dom,zas vratama,paní tam vykládá dál,blbě by se mi šlo ze psama,aniž by zdrhli psi rodičů
já nevím-z mýho pohledu psy rodičů-i mí nedělaly nic špatnýho-dělaly to co vždycky dělají u brány,když jde někdo kolem-běhají a štěkají,zas tolik lidí tam nechodí,přes letnojaní měsíce přes víkendy se na zahradu pouští až večr aby nerušily sousedy přes den,
to,že pes štěká naněkoho kdo stojí u brány mě přijde normáoní-jasně,ideálně by měly třeba za chvilku zmlknout,ale když jsou v takovým prvotním amoku nemá smysl jim něco říkat,já většinou chvilku počkám,pak si je odvolám,dám na vodítko,vytáhnu tu vteřinu,kdy vnímají,ale co mě na tom fascinovalo
rodiče xkrát řekly že po svých psech nic nechcou,žádná výchova,výcvik,nic-svoboda
vycházky na vodítku,když přijde návštěva tak jdou na dvůr,když je zima tak k nám-protože na návštěvu by štěkaly,
když doma štěkají,když máme u nich třeba s tatkem nějaký posezení-tak se puustí ven-řvěte si venku
prostě nic po nich nechcou,ale jednou za čas,by se hodilo aby poslechly hned!jak dnes-ale ono nic,že
a nejvíc mě k tomu ještě fascinuje,když do nich začne hustit něco návštěva,nebo známej jejich-jako budte ticho,lehni…
mě by toto nikdy nenapadlo okřikovat cizí psy přes plot,
jednou k nám vešel opravář na kamna s otcem,napřed opravář pak otec,já nevěděla,že k nám jde a ještě v tomto pořadí-cizí člověk,za ním známej,a tuk,tuk a vejdu-Dafi vylítla k němu,ze štěkoem na něj -a borec lehni,ticho,lehni-tak ve vteřině jsem vylítla já odchytila psy a vysvětlila mu,že je poveluje zbytečně-jinak ano majitel boxera-takže pejskař
na dveře jsem dala cedulu vstup cizím zakázán…
nějak mě to dnes u té brány překvapilo-ve smyslu-bože ženský,co blbnete???
já bych pár štěknutí počkala-jako fajn,že jste někoho ohlásily,odchytila je na vodítko,dala je do sedu,lítat bych je nenechala,ale tak já to mám jinak
no su ráda,že mi nechodí ven ze psama….že je jen pouští,to by byl mazec, xxkrát by si mohly dělat co chtěly,jednou za čas by se to nehodilo tak milion povelů,kerý by jim byly fuk,když předtím xkrát tu věc dělat mohli….