Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
tak v sobotu 4 mezisměna
dopo provezla ranní směna co mohla,bylo jich tam achválně víc a na mě zbylo provezení 3 palet alkoholu+kasa,
na odpo byla zástupkyně+2 holky-jedna se od začátku nehne z hlavní kasy,takže vůbec neví co se kromě práce na kase a večerního umytí kolem regálu a kas dělá,druhá byla ta co je u nás týden-takže mě u vín-když to se mnou dávala do regálu-tak mě uzemnila hláškou-víno nepiju-tak se v tom nevyznám:D
-já ji říkám-nepiju skoro žádnej alkohol-ale prodávám ho,tak se v tom vyznat musím:D
no byla jsem ráda,když jsem v půl šesté vypadla,pak přišla firma na velkou inventuru-provézt jsem to stihla,akorát jsem si přitom stihla pohnout s kolenem-stála jsem u rumů,dávala jsem tam bednu s rumama,na zemi u noh další,tak jsem tam byla rozkročená s pokrčeným levým kolenem do strany,když mě začal vypdávat rum s bedny-a na zem,jak jsem blbě stála a zatala tzu nohu,tak koleno auuuuu,kotník aaaauuuuu,a rumy báááccccc
vedle doplnovala zástupkyně,tak jsem po ní řvala,at to bere,podával i zákazník,naštěstí se nic nerozbilo,jen ze mě byl de pejrak,
no o půl šesté jsem šla fuč-udivila jsem oblastního vedoucího,když jsem stála u našeho zábradlí s 3 schodkama a chtěla po něm,at mě uhne od zábradlí,že jinak nesleu…
k tomu chraptění a bloklá hrudní páteř-takový to pod prsama sevřený,jak se to furt tahá na kase….
no mrzák….
dojel pro mě Martin,šla jsem chvilku ze psama-taky žůžo-vylezu s něma před vrata,že je vyvenčím,a nějaká krasavica-pro kterou je vodítko taky sprostý cizí neznámý slovo,si vy pustí svý 2 čokle z auta-malý vořechy a ti hrrrr na nás-
já vytočená dozelena,jesm řvala jak tur,a na střídačku jsem vykopávala nohama….no naštěstí jsem byla asi dost akční,ale vytáčí mě tohle neskutečně
prostě su v dědině,nikdo tady asi nepude nebo co,su kousek od baráku,tak na co vodítko,že???
no nic,Martin strávil večer na terase,já u knížky,takže romantika:D
v neděli-juchůůů-volno
tak jdem léčit koleno po vzoru Petrs01-rozchodím tě…
tak jsme to vzaly autem k Nevojické hájence,od ní dozadu po široké lesní cestě-na jedné straně les do kpoce,na druhé kjakýsi zarostlý louky+potok
-jsme tama jednou šly po jedné ranní,jinak teda novinka trsa-trochu sněžilo,takový krupky zmrzlý a zamračeno,
pejsci běhaly,Dafi pařezovala,Žeryk válel sudy v listí-známka jeho spokojenosti-BĚHALY OBA!!!!!oooo ten zázrak-se dlouho nestalo,
asi jednak to,že skro neznámá trasa,a to mají oba rádi,pak možná i to,že měly 4 dny 3 krátký vycházky denně-takový pidi vycházky15minutovky,takže delší vycházka se jim šikla,na konci štěrkové cesty,nebo u rozcestí,jsme to šmikly do lesa,kde se Dafi pokusila vylézt na fakt obří hromadu kůry z výrazem-to je pařez/lavička :D,blbý bylo,že v půlce začala zapadat,a já se kácela smíchem k zemi :D:D:D,
no pejsci se proběhly,vyblbly a měly jsme změnu a já trochu rozchodila koleno,dojely jsme dom,já pořádně učísla Žeryka a ošmikala mu hlavičku,ouška a krk,na celkový ošmikání je zatím chladno,ale už byl jak vagabund,
Dafík,jak slyšela strojek tak předstírala hluboký spánek,a že tam ani není,
no po obědě jsme šly chrnět,večer jsme s něma šla chviličku+pár cviků z tanečních,udělat něco doma a hajíííív dest v noci teda hajííí
dnes ranní-pečení+pečivo,2kasa+vybalování 2 palet drogerky-takže pondělní klasika,na paletách je to co je v akci ve čtvrtek,takže jako vždycky,je to v půlce,ale pod tím,je to co je v akci ted-konzervičky,atd…..takže sundat,dát doleva,sundat to co je pod tí,dát doprva,sundat…mazec…no před druhou jsem vypadla
do zverimexu,kde jsem minule zapoměla 2 žraločky-bez těch nepopuštím zverimex-měla bych černej puntík u Žeryka:D,tak ty jsem tam měla schovaný,ale pro změnu mě paní naháněla s dnešníma piškotkama…:-())
no tak ještě na poštu pro známky,hodit tatkovi přání k svátku ze psama do schránky-zabit Martina,protože zase háže furt Žerykovi,pověsit s Dafi prádlo,zahrabat Martina….bože to je práce…