Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
Maya
no právě nevim, jak to bude 😮 , čekám teď, až se ozvou. jestli se ozvou.
nemám ani fakturu, číslo účtu, částku, nic, kam bych to poslala. Mám jen hnusnou pachuť z toho, že jsou schopný položit telefon, neřešit nic a objednávku zrušit. což by pro mě znamenalo – kdybych si to dodání nevyřvala, že te´d bych stále ještě byla bez lednice, než bych objednala novou, než ta by dorazila….. tak bych maso vyhodila? Jsou to šmejdi. Aspoň, že ta paní v tom Toptransu přes můj velmi rozčílenej projev byla tak vstřícná, že to neodkopla a snažila se to vyřídit, což se jí povedlo. Tak jsem jí pak volala zpátky , abych jí moc poděkovala. Páč to je v Toptransu velmi neobvyklé. Pošlu jí bonboniéru. jako jediná, která de-facto v tom nehrála žádnou roli, protože navíc prodejce zmatlal zadání odeslání, se na mě nevykašlala a něco udělala. A taky jsem vděčná řidiči, který ač už měl jet dávno domů, vzal šichtu navíc – taky dostal dýško dvě stovky.
černej čaj
tuhle starou lednici jsem fakt nechtěla nikomu dávat, už nebyla spolehlivá.
Tohle byl prodejce přímo přes Concept, malá firma, při předchozím jednání a při domlouvání objednváky bylo všechno v pohodě, i recenze. Asi by v pohodě bylo i nadále, kdyby paní uměla řešit problémy a postavila se k nim čelem, ne, že mi nakonec zavolá maník z Conceptu-což je výrobce tý lednice /a i prodejce/ a ve výsledku mi položí telefon.
Takže jasný , Concept jsou šmejdi – viz ten robotickej vysavač, co od nich mám a už je potřetí v servisu a oni tvrdí- přes to, že v popisu výrobku mají – senzory proti pádu 😀 , – že jejich senzory jsou tak citlivý, že musíš dát robotu před schody zábranu 😀 😀 . Škoda, měla jsem radost, česká firma, vypadají, že šikovná. Tak ne, jsou to šmejdi.