Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

PetraK

Maya

ty jo taky fajn s čerpadlem 🙁 . aspoń, že jsi to z tý příručky vyčetla – já jsem v tomhle naprosto marná, musím se mi věci vysvětlit pochopit návod složitější než na fén, ze čtenýho mi moc nejde 😀 😀 . Trochu přeháním, ale ne až tak moc. potřebuju, aby mi někdo ukázal, co kterej čudl, jak a proč.

Já jsem nakonec na rozdíl od dodavatelů dokázala přimět Toptrans k pohybu. Ale teď jako nevím, co dál – dodavatel mezitím mou objednávku zrušil -opravdu profesionální jednání, místo toho aby konal a něco zařídil, tak objednávku zruší??? 😮 😮 a já už ale chladím a mrazím, tak čekám, co jako dál bude. Teď nevím, co dělat, když objednávku zrušili, že jo…. hm?

Jo ta první série byla lepší, ale i tady je na co koukat, to zas ne, že ne.

černej čaj
    stará lednice byla odpojená,odstrojená, připravená na odvoz, venku za vratama, na dešti. Protože prodejce má ze zákona povinnost odvézt starý spotřebič – tím byl prodejce také zaskočen a museli jsme si to vyjasnit za pomoci konzultace na ČOI, neb se jim do toho nechtělo. Ještě že jsem si to ověřila předem, protože jinak by mi to nedovezli. Je to hnus, jak se v současnosti obchoduje.odrbat zákazníka, to je to nejdůležitější.
    Jídlo bylo zajištěný na to, aby vydrželo právě tu dobu, kdy pak můžeš ledničku zapnout, ale ne na dýl.