Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tohle byl tak pos…j víkend, že ani nemluvim. A to jsem se tak těšila, na novou lednici, na prodlouženej víkend, jak si to užijeme…… místo toho jsem si v pátek užila tak akorát stres a vztekání se a hromadu nesolidnosti, až se mi z toho vysypaly záda a díky tomu jsem se pak vysypala i já a skončila jsem tím, že jsem převážnou část víkendu strávila na gauči a spala. Čím dál tím hůř zvládám to, že člověk furt musí bojovat s nějakým šmejdstvem a nesolidností a moje nastavení s tím má dosti problém.
Je škoda, že špic stojí tak trochu bokem, je to podle mě skvělej pes a kdybych nebyla lempl na srst, tak do špice jdu. Právě do černýho a do vlčouna. Tihle dva se mi líbí moc. A taky bych k němu přibrala střeďáka. Jako dítě jsem měla možnost dvakrát vedle nich tak trochu žít – bílá střední špicka patřila máminým hodně dobrým kámošům a tak jsme byly spolu hodně častvo v kontatku – úžasnej pes. A ještě lepší byla špicka na jednom statku, kam jsem jezdívala jako dítě na prázdniny – ta dokonale pásla ovce. Jsou to inteligentní psi a já pořád tvrdím, že se dají skvěle rozehrát, naučit spoustu blbinek a krávovin.
Špic – stejně jako pudl – je skvělej tím, že je tam tolik variant velikostí a i barev. Takže si říkám, že je škoda, že nejsem typ pro chundelatý čokle, páč až nebudu moct mít ohaře, byl by špic dobrou volbou.
Čaua jsem znala naživo jen jednoho a byl to drsnohlídač.