Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
nechci jakonryvhlozavod
No ale já nikam nesprintovala! Jako pokud si k tomu budeš přidávat prohlídky pamětihodností, tak je to na těch 7 dní, akorát to chce dny rozhodit trochu jinak, abys byla na správných místech ve správné, tedy otvírací, době.
Já to měla dost na pohodu. Jasně, první den mne naštvala Sázava a její hlučný festival, kvůli kterému jsme přesouvali spaní. Až budeš na 55. km u odpočívadla s parádním výhledem, tak si na mne vzpomeň. Spali jsme o 2km dál 🙁
Ale zas když si představím, že bych měla zamluvené ubytko a ejhle, venku fesťák, no tak to fakt nevím co bych dělala.
A třetí den byl dlouhej, bo jsem ráno víc jak hodinu hledala tu ztracenou flekatůru, takže mi ta hoďka logicky na konci chyběla. Ale zas jsem díky tomu měla večerní Spolanu, což je zajímavej pohled. Tam moc nebylo kam spaní přesunout, tak jsem prostě došla plánované.
Ale jinak pohodové snídaně, čajíčkové pauzy, kocháníčko, focení,… já se fakt nehnala a užívala si. Každý večer vydrhnout tělo, udělat aspoň lekci duolinga 😀 a padnout do peří. Móóóc fajn to bylo! Proto chci taky jít znovu.