Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Krásný vesmírný dívadlo máme co? Čučim na to přímo z okna v jídelně. Dneska budou zase ešče blíž. A víte – to mi říkal Brtnik – uvědomujete si, že země je vlastně mezi nimi?? Merkur, VENUŠE, ZEMĚ, Mars, JUPITER. Když na to takhle koukáte, ani vás to nenapadne. Sem dneska mrkef – koukala jsem na ty Queeny. Mám hlad , půjdu za chvíli vyloupit kantošku.
Maya
dívala ses? 🙂
Dva kohouty na smeťáku znám, to je jasný. Napadá mě teď ale – když jich je těch slepic tolik, jako máte vy – ani tak se nedohodnou, že se podělej? Když to stejně nezvládá jeden? 😀 😀 (vím, nedohodnou, ale … mohli by , kdyby nehamounili 😀 )
Mirka D.
držím palce, ať se nová kolegyně dobře zaučí a funguje. My jindy s kadeřníkem plkáme oba. Je ftipnej, ale pro tentokrát nám oběma sedlo, že jsme se dohodli, že budem držet bobřika mlčení 😀
Dafule je komik, půjčím Ti Taliprda, ta má naopak problém s povelem Cesta!, kdy se psi mají držet striktně na cestě.
Kimi – ááá první procházečka! No měli jste na to včera úplně idální počasíčko bylo krásně. tak pěkně rehabilituj procházkama. Ešče, že ty čokle máme, co? 😀