Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

MirkaD

zamettený.vytřený-a zlomila se mi tyčka u začátku mopu-takže za moje působení v tomto domě-asi 14 let-několi žehliček-pápápá
    několik mopů-taky pá-tyčka zlomená,nebo ten koš v kýblu a několik vysavačů….
    asi je to boží znamení-bud -kuo si robotickej vysavač-a nebo-ty už neuklízej….tak nevím?
    Čajdíku-a jak máš chodit často na pracák?
    tak jednou měsíčně,ne?

Zlatko-at je to co je to,je at to jde do kšááááá
    Kimi-to je dobře,že můžeš trochu vycházkovat:-)

PetraK-náruživě ráda spím ve vlaku,miluju to-jen nervy,že přejedu-ano taky už se stalo….a nemluvnej holič je můj sen,jak jsem několikrát psala….
    ano a v tomto počasí to bez čepky/kapuce,případně obojího nejde-tu ráno kosa a jasno,jsem si nevzala do práce nákrčník,tak jsem si nechala na krku pletenou čelenku
    at žijí měsíční kalendáře-otočím dnes na březen a zkistím,že tatka má v pondělí svátek…musím sehnat známku+přání-což k mým mezisměnám bude zážitek…
    -slepive-my-teda rodiče mají asi 20 slepic-mega obří výběh-tak jak má někdo malou zahradu,tak oni mají výběh,+hospic na dvoře u kurníku,+ulička s pletiva podél plotu sousedů-prodloužený výběh+máme kohouta-co je zlej a agresivní-tak my ženský tam nehcem chodit,jak je to s kučátkama u nás nevím?nikdy žádný nebyly…..